Άρμι Χάμερ: Ο φετιχιστής σταρ λέει ότι γυναίκες «προσφέρονται» για να «φάει κάποιο κομμάτι τους»!

Άρμι Χάμερ: Ο φετιχιστής σταρ λέει ότι γυναίκες «προσφέρονται» για να «φάει κάποιο κομμάτι τους»!

Ο 34χρονος σταρ γκρινιάζει για το kink shaming στο διαδίκτυο, όμως οι αποκαλύψεις για τις «φαντασιώσεις κανιβαλισμού» του φαίνεται ότι... συγκίνησαν κάποιες

armie_hammer
Έντονα ενοχλημένος από το γεγονός ότι το διαδίκτυο προσπαθεί να τον ταπεινώσει για τα σεξουαλικά του φετίχ είναι ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ, μετά τις δημόσιες καταγγελίες στις οποίες προέβησαν πρώην του, οι οποίες τον κατηγορούν για σωματική και συναισθηματική κακοποίηση. Σύμφωνα με την Daily Mail, που απέκτησε πρόσβαση σε μηνύματα που αντάλλαξε ο Χάμερ με μια ανώνυμη γυναίκα, ο 34χρονος σταρ είναι δυσαρεστημένος για το kink shaming που υφίσταται στο διαδίκτυο, όμως φέρεται να λαμβάνει πολλές προτάσεις από... ενδιαφερόμενες που θέλουν να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ορέξεις του.

Το σκάνδαλο γύρω από το πρόσωπο του πρωταγωνιστή της αριστουργηματικής ταινίας «Call me by your name» ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν διέρρευσαν στο Ίντερνετ μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο σταρ σε πρώην ερωμένες του, το διάστημα που ήταν παντρεμένος, και τα οποία περιέγραφαν ακραίες «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού». Παρά το γεγονός ότι ο 34χρονος ηθοποιός διέψευσε την αυθεντικότητά τους, τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον δύο γυναίκες που είχαν σχέση μαζί του τον κατήγγειλαν ανοιχτά για κακοποιητική συμπεριφορά, και επιβεβαίωσαν ότι τους είχε ζητήσει επανειλημμένα να φάει κάποιο κομμάτι του σώματός τους. Μία από αυτές μάλιστα, σημείωσε με νόημα ότι τόσο η επιμονή του όσο και το ύφος του όταν της ζητούσε να πάει σε χειρούργο για να αφαιρέσει ένα πλευρό της και να του το δώσει να το φάει, την κάνουν να πιστεύει ότι μιλούσε απολύτως σοβαρά!

armie


Σύμφωνα με την Daily Mail, την επόμενη ημέρα μετά τη διαρροή στο Instagram των μηνυμάτων που φέρεται να έστειλε σε πρώην του και έδιναν το «στίγμα» των ιδιαίτερων προτιμήσεών του στο κρεβάτι, ο Χάμερ έστειλε μήνυμα στη φίλη του γράφοντας ότι «είναι πολύ  παρεμβατικό και σκατ@νιο να δέχεται kink shaming από το διαδίκτυο».

Η εν λόγω κοπέλα, που μοιράστηκε screenshot από τα μηνύματα με το βρετανικό site, είπε ότι άρχισε να μιλάει online με τον Χάμερ τον Δεκέμβρη και ότι εκείνος ξεκίνησε από την αρχή να της περιγράφει τις επιθετικές σεξουαλικές του φαντασιώσεις, προτρέποντάς την να ενδώσει. Σε κάποια από τα μηνύματα περιγράφει πόσο του αρέσει να σφίγγει τον λαιμό μιας γυναίκας μέχρι εκείνη να φτάσει στα πρόθυρα της λιποθυμίας, φροντίζοντας την ώρα που συνέρχεται να «τελειώνει». Το sexting με role playing αφέντη-υποτακτικής συνεχιζόταν για περίπου έξι εβδομάδες προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο σύμφωνα με την γυναίκα, με τον σταρ να της στέλνει ηχογραφημένα μηνύματα BDSM θεματολογίας.

Κλείσιμο
armie-2


Σχολιάζοντας στην φίλη του τις αποκαλύψεις στο Instagram για τα σεξουαλικά του φετίχ, ο Χάμερ εξήγησε ότι αισθάνεται κάπως πελαγωμένος, αλλά αποφασισμένος να μην αφήσει αυτό που έγινε να τον πάρει από κάτω. «Είμαι ευτυχισμένος. Η ζωή είναι ωραία. Αυτή είναι απλά μια δύσκολη στιγμή. Είμαι αρκετά ζεν, μαθαίνω από τις δυσκολίες μου και αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό», έγραψε στην κοπέλα ο ηθοποιός. Σε κάποια άλλη επικοινωνία τους αναφέρει μάλιστα: «Έχω λάβει πολλές προσφορές από κορίτσια που λένε ότι μπορώ να φάω κομμάτια τους, χαχα».

Η συνομιλήτρια του Άρμι Χάμερ είπε στην Daily Mail ότι τον μπλόκαρε την επόμενη κιόλας μέρα και έκτοτε δεν έχουν ξαναμιλήσει. Αυτό που την έκανε να διακόψει την επικοινωνία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι ότι ακόμα την στιγμή που γινόταν χαμός με τις online καταγγελίες ο ίδιος άρχισε πάλι να πηγαίνει την μεταξύ τους συζήτηση στο σεξουαλικό, σαν να μην τον είχε αγγίξει τίποτε από όσα έλεγαν εις βάρος του οι πρώην ερωμένες του.


Ειδήσεις σήμερα 

Η πρώην σύζυγος του Μέριλιν Μάνσον μιλά για τις καταγγελίες εις βάρος του περί σεξουαλικής βίας

Πέτρος Φιλιππίδης: Από το εξώδικο στο νοσοκομείο

Lockdown με τρία μέτρα στο τραπέζι: Τι σχεδιάζουν για γυμνάσια, καταστήματα και ωράριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης