Την θλίψη του για την εισβολή στο Καπιτώλιοεξέφρασε ο Ελληνοαμερικανός γερουσιαστής στο Ροντ Άιλαντ, Λου Ραπτάκης.
Μιλώντας στο MEGA, ο ομογενής πολιτικός έκανε λόγο για την πιο άσχημη μέρα στην αμερικανική ιστορία, ενώ δεν δίστασε να σημειώσει πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα μείνει στην Ιστορία ως ο χειρότερος πρόεδρος που υπήρχε στις ΗΠΑ.
Παράλληλα ο Λου Ραπτάκης σημείωσε πως την χθεσινή ημέρα δεν θα την ξεχάσει κανείς συμπληρώνοντας πως ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε μεγάλη ζημιά στις ΗΠΑ.
Παράλληλα, κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι με τη στάση του πυροδότησε τα μίση και τα πάθη και ότι ποτέ δεν αποδέχθηκε την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις 3 Νοεμβρίου του 2020.
Δείτε το βίντεο:
Υπενθυμίζεται πως όλος ο πλανήτης παρακολούθησε αποσβολωμένος τις πρωτοφανείς εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην Ουάσιγκτον και στοΚαπιτώλιο, οι οποίες και θύμισαν σκηνικό πραξικοπήματος. Για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, οπαδοί συγκρούστηκαν με την αστυνομία, εισέβαλαν στην ολομέλεια και διέκοψαν την εν εξελίξει συνεδρίαση για την επικύρωση της εκλογικής νίκης τουΤζο Μπάιντεν.
Εκτός από δεκάδες τραυματίες,τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Τα μέλη της Γερουσίας και της Βουλής, αλλά και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της χώρας φυγαδεύτηκαν για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Στο Καπιτώλιο εντοπίστηκαν όπλα και ένας εκρηκτικός μηχανισμός.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή