Λονδίνο: Φαν του αυτοκινήτου αψήφισαν την καραντίνα και βόλταραν με Porsche, Mercedes και Lamborghini

Λονδίνο: Φαν του αυτοκινήτου αψήφισαν την καραντίνα και βόλταραν με Porsche, Mercedes και Lamborghini

Εν μέσω καραντίνας οι φαν του αυτοκινήτου πήραν τις Porsche και τις Lamborghini τρέχοντας πάνω κάτω στους κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου

porsche
Επίδειξη δύναμης και πλούτου στην «καρδιά» του Λονδίνου έκαναν νυχτιάτικα οι φαν του αυτοκινήτου αγνοώντας επιδεικτικά τα νέα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις βρετανικές αρχές.

Πανάκριβα πολυτελή αυτοκίνητα έκαναν παρέλαση στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας προκαλώντας χάος στους δρόμους.  Lamborghini αξίας 250.000 λιρών, BMW M5 αξίας 100 χιλιάδων λιρών και φανταχτερές Porsche εθεάθησαν στην οδό New Bond με τους οδηγούς να κάθονται περήφανοι στο τιμόνι.  Στην παρέλαση των πανάκριβων οχημάτων συμμετείχαν και Mustangs, Nissan GTRs, Mercedes και Golf. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων πάτησαν... γκάζι νυχτιάτικα αναπτύσσοντας ταχύτητα έως και 80 χιλιομέτρων την ώρα, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος.

Οι νυκτόβιοι πάμπλουτοι Βρετανοί βρήκαν αυτό τον τρόπο να διασκεδάσουν από τα μεσάνυχτα και για δύο ώρες περίπου, την ώρα που το Λονδίνο και άλλες περιοχές της Αγγλίας βρίσκονται σε «lockdown». Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι οδηγοί έτρεχαν με τα αυτοκίνητά τους πάνω -κάτω.

Μάλιστα, ο θόρυβος που έκαναν κάποιες φορές τα αυτοκίνητα ήταν εκκωφαντικός με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός σε δύο καταστήματα και τους ιδιοκτήτες να στέλνουν τους υπαλλήλους τους να τους απενεργοποιήσουν.

Οι σκηνές που καταγράφηκαν χθες θυμίζουν την ταινία «Fast and Furious» ενώ μερικά αυτοκίνητα φέρεται να έχουν αφήσει το αποτύπωμα των ελαστικών τους στην άσφαλτο λόγω της μεγάλης ταχύτητας που ανέπτυξαν, όπως υποστηρίζει το βρετανικό δημοσίευμα. Δύο από τα αυτοκίνητα -μια BMW και ένα Volkswagen- έβαλαν και τα γιορτινά τους καθώς οι ιδιοκτήτες τους είχαν την φαεινή ιδέα να τα διακοσμήσουν με χριστουγεννιάτικα φώτα.

Πάντως, όπως επισημαίνει η «Daily Mail», είναι η δεύτερη φορά που οι φανατικοί του αυτοκινήτου προκαλούν χάος στο κεντρικό Λονδίνο αυτό το μήνα. Στις 5 Δεκεμβρίου είχαν κάνει κάτι ανάλογο στη λεωφόρο «Pall Mall».




Ειδήσεις σήμερα:

Μειώθηκε το ιικό φορτίο στα λύματα της Θεσσαλονίκης

Spiegel: «Νικητές της χρονιάς» οι ιδρυτές της γερμανικής BioNTech

Σενάρια για ολικό lockdown σε νομούς με βαρύ επιδημιολογικό φορτίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης