NikkieTutorials: Η σταρ του YouTube προκαλεί «σεισμό» αποκαλύπτοντας ότι είναι transgender!

NikkieTutorials: Η σταρ του YouTube προκαλεί «σεισμό» αποκαλύπτοντας ότι είναι transgender!

Η διάσημη beauty vlogger έχει πάνω από 12,6 εκατομμύρια συνδρομητές στην πλατφόρμα και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για το μακιγιάζ έχει σίγουρα παρακολουθήσει βίντεό της

nikkie
Ένα άκρως προσωπικό και πολύ διαφορετικό από τις συνηθισμένες αναρτήσεις της βίντεο ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον λογαριασμό της η Nikkie de Jager, η πασίγνωστη YouTuber και make up artist με τους 12,6 εκατομμύρια συνδρομητές, προκαλώντας πραγματικό «σεισμό» στην πλατφόρμα!

Η ξανθιά 25χρονη, που είναι περισσότερο γνωστή στο πελώριο κοινό της με το όνομα της διαδικτυακής της persona, NikkieTutorials, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι μια διεμφυλική γυναίκα, η οποία είχε γεννηθεί σε λάθος κορμί.

Όπως εξήγησε η πετυχημένη beauty vlogger, η οποία δημιουργεί εξαιρετικά δημοφιλή βίντεο tutorials για τους λάτρεις του μακιγιάζ εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία στο YouTube, υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αυτήν την αποκάλυψη λόγω της απόπειρας κάποιων ατόμων να την εκβιάσουν. Μη θέλοντας να υποκύψει σε αυτόν τον εκβιασμό και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχει φτάσει η στιγμή να πει την αλήθεια στους συνδρομητές της, η NikkieTutorials πήρε τη μεγάλη απόφαση να φτιάξει ένα βίντεο-coming out, μιλώντας ανοιχτά για αυτό το κρυφό μέχρι σήμερα κομμάτι της ζωής της.


I'm Coming Out.



Στο βίντεο διάρκειας 17 λεπτών που πόσταρε εχθές, η 25χρονη αναφέρει: «Βρίσκομαι εδώ για να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Πάντοτε ήθελα να το κάνω αυτό αλλά με τους δικούς μου όρους, φαίνεται όμως πως μου στερήθηκε αυτή η δυνατότητα. Σήμερα λοιπόν ανακτώ τη δύναμή μου και πρέπει να σας πω κάτι». Συνεχίζοντας, η NikkieTutorials επισημαίνει ότι ήθελε πάντοτε να είναι ο εαυτός της, χωρίς ταμπέλες. «Είναι όμως ώρα να βάλω στην άκρη τους δισταγμούς και να γίνω πραγματικά ελεύθερη... Όταν ήμουν μικρή, είχα γεννηθεί σε λάθος κορμί, κι αυτό σημαίνει ότι είμαι transgender».

Κλείσιμο
«Είμαι η NikkieTutorials, είμαι η Nikkie. Είμαι εγώ. Δεν χρειαζόμαστε ταμπέλες. Αν όμως πρέπει να βάλουμε μια ταμπέλα σε αυτό που είμαι, τότε ναι, είμαι διεμφυλική. Σε τελική ανάλυση όμως είμαι ο εαυτός μου», προσθέτει η 25χρονη.

Μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για τα παιδικά της χρόνια η Ολλανδή vlogger εξηγεί ότι αισθανόταν πάντοτε γυναίκα. «Στα 7-8 χρόνια μου ντυνόμουν με κοριτσίστικα ρούχα και αισθανόμουν υπέροχα», σημειώνει, αποκαλύπτοντας ότι η φυλομετάβασή της ξεκίνησε στην ηλικία των 19 ετών.

Εκατοντάδες χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας αλλά και άλλων social media έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στην 25χρονη, συγχαίροντάς της για το θάρρος της να αποκαλύψει αυτήν την πτυχή της ζωής της. Το βίντεο του coming out της NikkieTutorials έχει ήδη συγκεντρώσει 11,5 εκατομμύρια views, με τον αριθμό να αυξάνεται κάθε ώρα που περνά...

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο πετυχημένα βίντεο της 25χρονης

The Power of MAKEUP!

FULL FACE USING ONLY KIDS MAKEUP Challenge | NikkieTutorials

HOW I DID MY MAKEUP IN HIGH SCHOOL Challenge | NikkieTutorials
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης