Έρευνες στη Γερμανία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση γιγάντιου ξύλινου φαλλού

Έρευνες στη Γερμανία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση γιγάντιου ξύλινου φαλλού

Το σόκιν γλυπτό εμφανίστηκε στο γερμανικό βουνό πριν χρόνια χωρίς καμία εξήγηση 

grunten_penis
Η αστυνομία στην νότια Γερμανία ξεκίνησε έρευνα για τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός μεγάλου ξύλινου φαλλού από τη βουνοπλαγιά όπου είχε εμφανιστεί το γλυπτό πριν από αρκετά χρόνια, χωρίς καμία επίσημη εξήγηση.

Σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται την τοπική εφημερίδα Allgaeuer Zeitung, το ξύλινο γλυπτό ύψους περίπου δύο μέτρων δείχνει να κόπηκε από κάποιον κάποια στιγμή μέσα στο σαββατοκύριακο, ενώ το μόνο που απέμεινε στη θέση του ήταν ένας θλιβερός σωρός... από πριονίδι.

Το παράξενο γλυπτό, που μέχρι πριν λίγες μέρες βρισκόταν στο όρος Γκρούντεν, είχε εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε δημοφιλή ατραξιόν για πεζοπόρους που έσπευδαν να φωτογραφηθούν μαζί του, με φόντο την εκπληκτική θέα. Μάλιστα, όπως σημειώνει το αμερικανικό πρακτορείο, ο γιγάντιος φαλλός ήταν καταχωρισμένος ως «πολιτισμικό μνημείο» στο Google Maps.

Τοπικές ιστορίες, που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι ο φαλλός δημιουργήθηκε ως αστείο δώρο γενεθλίων για έναν νεαρό άνδρα. Όμως η οικογένειά του ήταν ιδιαίτερα απρόθυμη να φιλοξενήσει το εκκεντρικό έργο τέχνης στο σπίτι της, και έτσι μετέφερε το ογκώδες γλυπτό των 200 κιλών στη βουνοπλαγιά, όπου και το εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο dpa, η αστυνομία στην βαυαρική πόλη Κέμπτεν ερευνά την εξαφάνιση, παρόλο που δεν είναι σαφές εάν έχει διαπραχθεί κάποιο αδίκημα.

Τις εβδομάδες πριν την εξαφάνιση του, σύμφωνα με την Guardian, ο ξύλινος φαλλός είχε κάμποσες περιπέτειες, αφού σε μία περίσταση τον γκρέμισαν και τον ξαναέστησαν, ενώ σε μια άλλη ένα τοπικό ζυθοποιείο του... αφιέρωσε μια μπύρα.

Κλείσιμο
Πάντως, ο γιγάντιος φαλλός δεν είναι το μόνο μυστηριώδες, ανορθόδοξο γλυπτό που εξαφανίζεται τις τελευταίες μέρες. Υπενθυμίζεται ότι ο μεταλλικός «μονόλιθος» των 3,5 μέτρων που ειχε εντοπιστεί πρόσφατα στην έρημο της Γιούτα και είχε πυροδοτήσει αμέτρητες θεωρίες συνωμοσίας επίσης αγνοείται τις τελευταίες μέρες.

Το τοπικό γραφείο του Σερίφη δήλωσε ότι δεν έχει τους απαιτούμενους πόρους ώστε να διαθέσει χρόνο και ενέργεια για τη διαλεύκανση της μυστηριώδους εξαφάνισης του «μονόλιθου», ο οποίος έτσι κι αλλιώς βρισκόταν στην περιοχή παράνομα.


Ειδήσεις σήμερα: 

Μποντιμπίλντερ από το Καζακστάν «παντρεύτηκε» την κούκλα του σεξ του - Δείτε βίντεο

Στη μάχη κατά του ιού η Ελλάδα με το νέο rapid test - Πού στηρίχθηκαν οι επιστήμονες για την κατασκευή του

Πότε θα λήξει το lockdown - Νέα παράταση «δείχνουν» τα δεδομένα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης