Συγκλονίζουν οι κραυγές μάνας που έχασε το 6 μηνών μωρό της σε ναυάγιο στη Μεσόγειο

Συγκλονίζουν οι κραυγές μάνας που έχασε το 6 μηνών μωρό της σε ναυάγιο στη Μεσόγειο

Η γυναίκα από τη Γουινέα βρισκόταν μαζί με άλλους μετανάστες σε πλοίο που αναποδογύρισε - Ανατριχιάζει η κραυγή αγωνίας της όταν συνειδητοποίησε ότι δεν βρίσκει το έξι μηνών παιδί της 

navagio
Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter η ΜΚΟ Open Arms, η οποία διασώζει μετανάστες στη Μεσόγειο.

Βάρκα που είχε ξεκινήσει από τη Λιβύη, λίγες ώρες μετά άρχισε να βάζει νερά και περιπολικό αεροσκάφος της Frontex την εντόπισε και σήμανε συναγερμό, ώστε να σπεύσουν τα σωστικά της Open Arms.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν ήταν δραματικές. Οι μετανάστες βρίσκονταν διάσπαρτοι στα νερά της Μεσογείου και οι διασώστες της ΜΚΟ έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους σώσουν.

Στο βίντεο ακούγεται επίσης και η σπαρακτική φωνή μίας γυναίκας να φωνάζει «το μωρό μου. Πού είναι το μωρό μου;». Όπως γράφει και η Open Arms στο Twitter: «Ακούστε τον ήχο του ναυαγίου που ζήσαμε χθες βράδυ. Η κραυγή απόγνωσης μιας μάνας που ψάχνει το έξι μηνών μωρό της, στη μέση του χάους. Τον ανασύραμε από τη θάλασσα, ενώ είχε υποστεί αναπνευστική ανακοπή, επανήλθε, όμως λίγες ώρες αργότερα το μικρό του σώμα δεν τα κατάφερε. Αυτή είναι η μητέρα του Τζόζεφ».

Ειδήσεις σήμερα: 

Η μάχη των ΜΕΘ: Στο 89% η πληρότητα σε Θεσσαλονίκη - Η κατάσταση στις άλλες πόλεις

Συναγερμός στην Εκκλησία με τα κρούσματα σε ιεράρχες - Πώς πιστεύεται ότι έγινε η διασπορά του ιού

Μητσοτάκης στη Βουλή: Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων και «πάγωμα» πλειστηριασμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης