Lady Gaga εναντίον Τραμπ: Μάχη μέχρις εσχάτων για τις εκλογές

Lady Gaga εναντίον Τραμπ: Μάχη μέχρις εσχάτων για τις εκλογές

Τον αποκάλεσε «επικίνδυνο σεξιστή» - «Ψηφίστε τον Τζο Μπάιντεν. Είναι καλός άνθρωπος», είπε η τραγουδίστρια

_ladygaga
Σε εξαιρετικά σκληρή πολέμιο του Ντόναλντ Τραμπ αναδείχθηκε η Lady Gaga. Ενώ η εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία των ΗΠΑ βρίσκεται σε εξέλιξη και οδεύει προς το μεγάλο φινάλε, η σούπερ-σταρ της ποπ ενέτεινε τις επιθέσεις της στον Τραμπ, υποστηρίζοντας ανοιχτά τον Τζο Μπάιντεν.

Η Gaga αποκαλεί «επικίνδυνο σεξιστή» τον νυν Πλανητάρχη, ενώ εκείνος αντεπιτίθεται με τη χαρακτηριστική του σφοδρότητα, λέγοντας σε συγκεντρώσεις οπαδών του ότι «η Lady Gaga δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Κι έχω να σας πω πολλά γι' αυτήν».

Προφανώς δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή την οποίαν επέλεξε η Lady Gaga για να εξαπολύσει την επιχείρηση αποδόμησης του Τραμπ, προπαγανδίζοντας απροκάλυπτα υπέρ του ανθυποψηφίου του για τον Λευκό Οίκο. Στο «παρά πέντε» της κρίσιμης απόφασης, η διασημότητα και η δημοφιλία μιας προσωπικότητας σαν την GaGa θα μπορούσε ακόμη και να μεταβάλει καθοριστικά τις ισορροπίες, φυσικά προς όφελος του Μπάιντεν.

«Απευθύνομαι σε όλες τις γυναίκες και όλους τους άντρες που έχουν κόρες, αδελφές και μητέρες» είπε η GaGa προθερμαίνοντας το κοινό στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια, στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Τζο Μπάιντεν. «Απευθύνομαι στον καθέναν σας» συνέχισε στον ίδιο τόνο η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και συνθέτις «ανεξάρτητα από την ταυτότητά σας, λέω ότι τώρα είναι η στιγμή να 'μαυρίσετε' τον Ντόναλντ Τραμπ. Είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι η φήμη του δίνει το δικαίωμα να βάζει χέρι όπως εκείνος γουστάρει στις κόρες, στις αδελφές, τις μητέρες ή τις συζύγους σας. Ψηφίστε τον Τζο Μπάιντεν. Είναι καλός άνθρωπος».





Το συγκεντρωμένο πλήθος υποδέχτηκε την «πολεμική» εξαγγελία της Gaga με παρατεταμένο χειροκρότημα και ιαχές ενθουσιασμού, ενώ έξω από το χώρο της εκδήλωσης υπήρξε κρεσέντο από δεκάδες κόρνες αυτοκινήτων.

Κλείσιμο


Η σύγκρουση ανάμεσα στην Lady Gaga και τον Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, στα social media. Και καθώς ο Τραμπ έχει κάνει tweet δια παν το επιστητόν, κάποιος ξέθαψε μια ανάρτησή του από τον Ιανουάριο του 2010, όταν ο Πρόεδρος δήλωνε ότι «είδα τη Lady Gaga εχθές και ήταν σπουδαία».

Ειδήσεις σήμερα:

Κραυγή απόγνωσης από την εστίαση: «Βάλαμε πλάτη, αλλά...» - Ζητούν συνάντηση με Μητσοτάκη

Τρόμος με τον κορωνοϊό στη Γαλλία: Κάθε 30 δευτερόλεπτα ένας Παριζιάνος μολύνεται με Covid-19!

Με εξευτέλισαν λόγω του μεγάλου μου στήθους, καταγγέλλει μοντέλο του Playboy για αεροπορική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης