Τέσσερις είναι οι βασικοί λόγοι που -σύμφωνα με το CNN Turk- βγήκε και πάλι τοOruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο, για έρευνες νοτίως του Καστελορίζου, παραβιάζοντας και πάλι την ελληνική δικαιοδοσία στη θαλάσσια περιοχή.
Ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός, επικαλείται διπλωματικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες:
Δεν πρέπει ν’ αποτελεί έκπληξη η επιστροφή τουOruc Reis στην περιοχή καθώς πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα, Τούρκοι αξιωματούχοι είχαν δηλώσει πως μόλις τελείωνε η συντήρηση το πλοίο θα επέστρεφε για έρευνες στην περιοχή. Το CNN Turk αναφέρει επίσης πως οι ίδιες «πηγές» κατηγορούν την Ελλάδα γιατί «δεν αξιοποίησε σωστά αυτή την περίοδο».
Σύμφωνα με την Άγκυρα, ενώ η ΕΕ και οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι απορρίπτουν τον «Χάρτη της Σεβίλλης», από Ελλάδα δεν υπήρξε επίσημη δήλωση ότι δεν αναγνωρίζεται.
Η Σύνοδος της ΕΕ για την Τουρκία ήταν «μια απογοήτευση», ενώ Τούρκοι αξιωματούχοι δήλωσαν στο τουρκικό κανάλι ότι είχαν προειδοποιήσει από προηγουμένως ότι τα αποτελέσματα της Συνόδου μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον διάλογο.
Η Άγκυρα δεν βρήκε πλήρη ανταπόκριση στις εκκλήσεις της για ειλικρινή διάλογο.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.