Κορωνοϊός - Τραμπ: Δυσκολεύεται να αναπνεύσει - Aναζητείται αυτός που τον κόλλησε

Κορωνοϊός - Τραμπ: Δυσκολεύεται να αναπνεύσει - Aναζητείται αυτός που τον κόλλησε

Ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου αποκάλυψε ότι ο «πλανητάρχης» δεν είναι και τόσο καλά όπως δήλωσε στο CNN

trump-02
Ως πολύ κουρασμένο, καταπονημένο και με δυσκολίες στην αναπνοή περιέγραψε πριν τρεις ώρες την κατάσταση του Αμερικανού προέδρου στο CNN ένας εκ των συμβούλων του.

«Αυτό είναι σοβαρό» συμπλήρωσε υπό το πρίσμα της ανωνυμίας, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα όσα είχαν γραφτεί περί ηπίων συμπτωμάτων.

Την ίδια στιγμή δεν έχει απαντηθεί το ποιος κόλλησε τον Covid-19 στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είδε μερικούς χιλιάδες ανθρώπους αυτή την εβδομάδα.

Ήδη η ειδική ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του προέδρου, ο οποίος παρότι ενημερώθηκε για την Χόουπ Χικς, φέρεται να έκανε το δικό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η συνεργάτιδά του βρέθηκε θετική στον ιό την Πέμπτη, όμως παρόλα αυτά ο πρόεδρος επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο Marine One, προκειμένου να μεταβεί στο Νιου Τζέρσι.

Εκεί έδωσε το παρόν σε ιδιωτική εκδήλωση χορηγών του και η μόνη δήλωση που έκανε στο Fox ήταν ότι έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό.

Κλείσιμο
Λίγες ώρες μετά δήλωσε με tweet ότι βρέθηκε θετικός τόσο αυτός όσο και η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, ενώ από εκείνη την στιγμή και μετά τουλάχιστον είκοσι τρία άτομα συνεργάτες κ.α. έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Πηγές εντός και εκτός του Λευκού Οίκου με άμεση γνώση τη κατάστασης εικάζουν ότι τα κρούσματα μπορεί να είναι εκατοντάδες, ενώ ο γιος του Έρικ δήλωσε ότι ο πατέρας του είναι αληθινός πολεμιστής.

Τέλος τις τελευταίες ώρες άρχισε να «παίζει» το ενδεχόμενο σενάριο αναβολής των εκλογών, την ίδια στιγμή που όλες οι δημοσκοπήσεις βγάζουν νικητή τον Τζο Μπάιντεν.

Ειδήσεις σήμερα

Ντόναλντ Τραμπ: Η ασθένεια, η θεραπεία και τα σενάρια για τις εκλογές

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Έβδομη μέρα του πολέμου - Σταματήσαμε μεγάλης κλίμακας επίθεση, λέει η Αρμενία

Κοτανίδου: Τα κρούσματα δεν μειώνονται γιατί δεν ακολουθούμε τα μέτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης