Κορωνοϊός: Υποχρεωτικά τεστ σε όσους επιστρέφουν στη Γερμανία από το εξωτερικό από αυτή την εβδομάδα
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της Γερμανίας
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν να γίνονται υποχρεωτικά τεστστους ταξιδιώτες που επιστρέφουν στη Γερμανίααπό χώρες του εξωτερικού όπου θεωρείται πως υπάρχει υψηλός κίνδυνος μόλυνσης από τον κορωνοϊό, ενημέρωσε ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν.
Υπάρχει έτοιμο «προσχέδιο», εξήγησε ο γερμανός υπουργός Υγείας. «Θέλουμε να υπάρξει καλός συντονισμός με τα ομόσπονδα κράτη, διότι θα χρειαστεί να είναι σε θέση να εφαρμόσουν το μέτρο στα αεροδρόμια και στους σιδηροδρομικούς σταθμούς», πρόσθεσε ο Σπαν σε δηλώσεις του στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.