Σενάριο βγαλμένο από το «Call of Duty» το χτύπημα στη Μόσχα

Σενάριο βγαλμένο από το «Call of Duty» το χτύπημα στη Μόσχα

Ντομοντέντοβο, όπως... Modern Warfare 2

Σενάριο βγαλμένο από το «Call of Duty» το χτύπημα στη Μόσχα
Το τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο «Ντομοντέντοβο» της Μόσχας μοιάζει με σενάριο βγαλμένο από videogame... Στην πραγματικότητα, παρουσιάζει εν μέρει ομοιότητες με το σενάριο του πασίγνωστου ηλεκτρονικού παιχνιδιού «Call of Duty: Modern Warfare 2».

Πιο συγκεκριμένα, στο «Call of Duty: Modern Warfare 2», που κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου του 2009 για τις παιχνιδομηχανές Playstation 3 και Xbox 360, Αμερικανός στρατιώτης έχει εισχωρήσει σε ακροδεξιά ρωσική τρομοκρατική οργάνωση.

Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, πηγαίνει μαζί τους σε ένα τρομοκρατικό χτύπημα στο μη υπαρκτό (φανταστικό) Zakhaev International Airport. Μέσα στο αεροδρόμιο, οι τρομοκράτες αρχίζουν να πυροβολούν εναντίον του πλήθους. Ο παίκτης έχει την επιλογή να μην πυροβολήσει. Επίσης ο παίκτης έχει την επιλογή να μην παίξει καθόλου αυτήν την πίστα.
Κλείσιμο

Στο τέλος, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας του παίκτη πυροβολείται στο κεφάλι από τους τρομοκράτες, οι οποίοι τον είχαν πάρει... χαμπάρι και τον χρησιμοποίησαν, για να ρίξουν την ευθύνη στους Αμερικανούς και να δημιουργήσουν «θερμό» διπλωματικό επεισόδιο.

Η πίστα έχει την ονομασία «Νο Russian». Την εποχή που κυκλοφόρησε το εν λόγω παιχνίδι είχε γίνει επίσης τεράστιος «θόρυβος» για τη συγκεκριμένη πίστα το φονικό αμάχων και η εταιρεία είχε εισάγει την επιλογή να μην παιχτεί η πίστα.

Στην πίστα ουδέποτε χρησιμοποιούνται βόμβες, ενώ οι ειδικές δυνάμεις της ρωσικής αστυνομίας καταφτάνουν και συγκρούονται με τους τρομοκράτες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης