Βρετανία: Τηλεοπτική σταρ αφήνει τις συμβουλές για το σεξ και φροντίζει ασθενείς με κορωνοϊό

Βρετανία: Τηλεοπτική σταρ αφήνει τις συμβουλές για το σεξ και φροντίζει ασθενείς με κορωνοϊό

Η τηλεοπτική σταρ που δίνει συμβουλές για το σεξ, φροντίζει πλέον ως νοσοκόμα ασθενείς με κορωνοϊό

nosokoma_main
H τηλεοπτική σταρ και μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή βρετανική εκπομπή «Sex Clinic» με θέμα τα ταμπού στο σεξ, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την καταπολέμηση της νόσου Covid- 19.

H 34χρονη Σάρα Μουλίντβα έκανε μία «παύση» από το τηλεοπτικό δίκτυο «Channel 4» στο οποίο εργάζεται.

Σε ηλικία 21 ετών τελείωσε τη νοσηλευτική και τώρα, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, θεώρησε χρέος της να βοηθήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας και να δώσει δυναμικά το «παρών».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», η ειδική σε θέματα σεξουαλικής υγείας- σταρ της εκπομπής«The Sex Clinic» - έβαλε προσωρινά στον «πάγο» την καριέρα της για να φροντίσει ασθενείς με κορωνοϊό.

Άφησε στην ντουλάπα τα ψηλοτάκουνα και τα εφαρμοστά φορέματα που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της για να προσφέρει βοήθεια σε όσους νοσηλεύονται από επιπλοκές της νόσου Covid- 19.


Το 34χρονο μοντέλο αποκάλυψε πως η φορά που δεν άντεξε και λύγισε ήταν όταν ένας από τους ασθενείς της πέθανε μόνος του κι αυτή έπρεπε να ενημερώσει τηλεφωνικά για τον θάνατό του την οικογένειά του.

«Ήταν μια πρόκληση, αυτό είναι το λιγότερο. Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνοι τους χωρίς να έχουν δίπλα τους μέλη της οικογένειάς τους κι εμείς πρέπει να τους ενημερώσουμε για τα άσχημα νέα», δηλώνει και προσθέτει: «Ένας από τους ασθενείς μου πέθανε μόνος του την πρώτη μέρα που πήγα στη δουλειά . Δεν μπορούσε να τον αποχαιρετήσει την οικογένειά του οπότε εγώ έπρεπε να μεταφέρω την τραγική είδηση. Ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω κάνει ποτέ»... «Με επηρέασε πραγματικά και δεν μπορούσα να μην το σκέφτομαι για μέρες».



Οι άνδρες της ασφάλειας του νοσοκομείου όπου εργάζομαι μας τηλεφωνούν συχνά για να μας πουν ότι οι συγγενείς των ασθενών έχουν έρθει να τους δουν, κάτι όμως που απαγορεύεται με βάση το πρωτόκολλο.

«Πρέπει να τους εξηγούμε γιατί δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε την είσοδο στο χώρο του νοσοκομείου, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση», όπως υποστηρίζει.

Κλείσιμο

Η Σάρα έχει γίνει γνωστή στη χώρα της από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση, προτού όμως βρεθεί στα τηλεοπτικά πλατό σπούδασε νοσηλευτική και εν συνεχεία παρακολούθησε σεμινάρια για την σεξουαλική υγεία.

Η ίδια πάντως παραδέχεται πως όταν επέστρεψε στο νοσοκομείο, ήταν γι' αυτήν μία «απογοητευτική» κατάσταση. Βρίσκεται σ΄έναν θάλαμο στο νοσοκομείο Chelsea και Westminster του Λονδίνου, όπου οι ασθενείς με Covid- 19 βρίσκονται απομονωμένοι: «Το πιο θλιβερό πράγμα για μένα είναι όταν οι ασθενείς μου λένε ότι αισθάνονται μοναξιά ή φοβούνται»...

«Οι θάλαμοι είναι κλειστοφοβικοί για τους ασθενείς που πρέπει να ζουν με αυτόν τον τρόπο για ημέρες ή εβδομάδες», τονίζει.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «μάχη» της πλατείας: «Κοσμοπλημμύρα» στη Βαρνάβα στο Παγκράτι - Εικόνες απίστευτου συνωστισμού

Απίστευτη πρόταση Μάρδα για τον αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό - Οργισμένη αντίδραση της ΝΔ

Βίντεο: Τι λένε οι συμμαθητές του Σωτήρη Τσιόδρα - Το... φλερτ στο Δημοτικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης