Αλκοόλ, σεξ και ναρκωτικά: Οι Bρετανοί δεν είναι... νηφάλιοι στο κρεβάτι

sex_alcohol

Οι νέοι στη Βρετανία κάνουν σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών - Τι κατέγραψε σχετική έρευνα

Οι νέοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σεξ υπό την επήρεια οινοπνεύματος ή ναρκωτικών ουσιών σε σχέση με τους άλλους λαούς της Δύσης, όπως προκύπτει από έρευνα της «Global Drug Survey». Στην έρευνα συμμετείχαν εκτός χώρες της Ευρώπης, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστραλία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι Βρετανοί νεαρής ηλικίας με υψηλά εισοδήματα είναι ευεπίφοροι στον συνδυασμό ουσιών και σεξ.

Στην έρευνα «Global Drug Survey, όπου συμμετείχαν 22.000 άτομα, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το αλκοόλ, η κάνναβη και η κοκαΐνη είναι αυτά που προτιμούν οι νέοι για να κάνουν σεξ με τον/την σύντροφο.

Για τον επικεφαλής της έρευνας, καθηγητή Γουίλ Λόουν, το αλκοόλ έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των νέων, προτού ξαπλώσουν στο κρεβάτι. Περίπου το 58% των ανδρών και το 60% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχθηκαν ότι δεν ήταν νηφάλιοι πριν από το σεξ (στοιχεία για το 2018).

Αλλά δεν είναι μόνο το ποτό που καταναλώνουν οι Βρετανοί, προτού γνωριστούν... καλύτερα.

Η έκθεση αναφέρει ότι οι Βρετανοί νεαρής ηλικίας συνδυάζουν σεξ και ναρκωτικά κάνοντας «chemsex», αχαλίνωτο σεξ με υπό την επήρεια ουσιών με αρκετούς παρτενέρ.

Όπως αναφέρει στο BBC ο επικεφαλής της έρευνας, άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου σεξουαλικού προσανατολισμού καταφεύγουν στο «chemsex», ωστόσο οι ομοφυλόφιλοι και οι αμφιφυλόφιλοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να υιοθετήσουν αυτή τη συμπεριφορά».

ΣΧΟΛΙΑ

Σόδομα και Γόμορρα

Ποτέ θα ξεμεθυσουμε να κάνουμε καμία καλή μεθιά ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ZARA-HOME_AT-HOME-WITH_MIMI-THORISSON_AW19-_19_

Μια συνηθισμένη καριερίστα εγκατέλειψε τη ζωή στις μεγαλουπόλεις για την εξοχή και έγινε παγκοσμίως διάσημη αφιερώνοντας τον χρόνο της αποκλειστικά σε αυτά που αγαπάει περισσότερο: στην οικογένεια και το φαγητό

interclinic_HHG_logotypa_2

Το Metropolitan Hospital, μέλος της HHG που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners, και η «CRETA INTERCLINIC Α.Ε.» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι υπεγράφη η συμφωνία ένταξης της Creta InterClinic στον Όμιλο Hellenic Healthcare. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βρει την Creta InterClinic μέλος ενός δικτύου φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ.

gala0

Το ετήσιο Gala του Hellenic Initiative γίνεται με στόχο τη συγκέντρωση δωρεών για την ενίσχυση και τη βράβευση οργανισμών που υποστηρίζουν τη βιώσιμη μακροχρόνια εξέλιξη και οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας