Πότε πρέπει να κάνω αρθροσκόπηση γόνατος;

gonata

Με την αρθροσκόπηση γόνατος μπορεί να αντιμετωπισθεί πλήθος παθήσεων του γόνατος

Με την αρθροσκόπηση γόνατος μπορεί να αντιμετωπισθεί πλήθος παθήσεων του γόνατος, οπότε αρθροσκόπηση γόνατος θα πρέπει να γίνεται όταν αντιμετωπίζουμε:

Ρήξη μηνίσκων
Ρήξη Προσθίου Χιαστού συνδέσμου
Επιλογή μοσχεύματος για Συνδεσμοπλαστικη Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου
Ρήξη Οπισθίου Χιαστού συνδέσμου
Βλάβες του αρθρικού χόνδρου


Διαβάστε περισσότερα στο kontasou.com

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Χρειάζεται προσοχή

Συνήθεις είνει οι αρθροπάθειες που καταλήγουν σε ολική αρθροπλαστική. Η προσωπική μου εμπειρία όμως είναι ενδιαφέρουσα. Προ 6 μηνών άρχισαν οι πόνοι στο αριστερό μου γόνατο. Το πιό φυσιολογικό ήταν ο γιατρός μου να μου ζητήσει μία ακτινογραφία την οποία βλέποντας κατέληξε να μου πεί οτι πρέπει να το αποφασίσω ότι χρειάζομαι ολική αρθροπλαστική. Καλώς και ευσυνειδήτως κατέληξε. Ομως, εγώ γιά άλλους λόγους (πιθανή νέα θεραπέια με ταχύπηξη αίματος) ζήτησα να μου γράψει και μία μαγνητική τομογραφία. Βλέποντας αυτήν η διάγνωση άλλαξε άρδην. Δεν υπάρχει βλάβη του χόνδρου αλλά μόνο μία περιορισμένη νέκρωση σημείου κάτω από το κόκκαλο, με αιτία προσωρινή κακή αιμάτωση. Με διαβεβαίωσαν οτι αυτές οι καταστάσεις συνήθως διορθώνονται από τον ίδιο τον οργανισμό μας. Και πράγματι σήμερα, έχουν πάψει οι πόνοι, περπατώ άνετα και με ένα κινέζικο σπρέυ έχω μιά πιό γρήγορη βελτίωση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

laboratory_doctor_pic

Η ουσία τεραζοσίνη που χαλαρώνει τους μυς της ουροδόχου κύστης και του προστάτη, διευκολύνοντας την ούρηση, φαίνεται να έχει και άλλη θεραπευτική δράση, στα εγκεφαλικά κύτταρα που έχουν υποστεί ζημιά λόγω του Πάρκινσον