Οι ισχυρότεροι σύμμαχοι μας για τον χειμώνα

Οι ισχυρότεροι σύμμαχοι μας για τον χειμώνα

Πως το ανοσοποιητικό μας σύστημα θα αποκτήσει τη δύναμη που χρειάζεται

tonosan_header
Sponsored Content

Ζούμε στην εποχή που οι ρυθμοί της ζωή μας τρέχουν πιο γρήγορα από τις αντοχές μας και αυτό έχει επιπτώσεις στον οργανισμό μας.
Κούραση, άγχος και κακή διατροφή είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα καθημερινά. Ειδικά τους χειμωνιάτικους μήνες όμως που οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν και οι ιώσεις, τα κρυολογήματα και η γρίπη είναι σε έξαρση η ανάγκη να διατηρήσουμε ισχυρή άμυνα απέναντι σε όλα αυτά είναι αυξημένη.
Γι αυτό φροντίζουμε να ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά επιλέγοντας εξειδικευμένα προϊόντα που μας θωρακίζουν φυσικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Κλείσιμο
20736395_m
Η τέλεια φόρμουλα υγείας
Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία είναι τα βασικά δομικά συστατικά της φυσικής ανοσίας μας. Πιο συγκεκριμένα, οι βιταμίνες Α, C, D, B9(φολικό οξύ) και B12(κοβαλαμίνη) ρυθμίζουν την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού μας. Αντίστοιχα το σελήνιο, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητα για την έμφυτη ανοσολογική λειτουργία.
Στην ουσία, όλα τα παραπάνω μαζί με τα φυτικά εκχυλίσματα όπως η πρόπολη, η πρίμουλα, η εχινάκεια και ο κίστος χτίζουν το τέλειο ανοσοποιητικό. Πώς όμως μπορούμε να τα προσφέρουμε όλα αυτά στον οργανισμό μας χωρίς να χρειαστεί να μπλέξουμε με πολλά διαφορετικά σκευάσματα; Με το νέο ΤONOSAN Immunity, έναν καινοτόμο συνδυασμό απαραίτητων βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φυσικών εκχυλισμάτων για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού. Η κλινικά μελετημένη σύνθεσή του με κατατεθειμένη πατέντα ευρεσιτεχνίας, συνιστούν το ΤONOSAN Immunity ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για λήψη πριν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του φθινοπώρου. 

TONOSAN_IMMUNITY
Σίδηρος για ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα
Μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς, παραγωγή ενέργειας, σχηματισμός ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης είναι μόνο μερικές από τις διαδικασίες για τις οποίες μας είναι απαραίτητος ο σίδηρος. Ανάμεσά τους, θεμελιώδης σημασίας είναι η συμμετοχή του σιδήρου στην υγιή ανάπτυξη του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Η έλλειψη σιδήρου και τα χαμηλά επίπεδά του μειώνουν την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού, τη φυσική ανοσία και μας καθιστούν αδύναμους απέναντι σε πιθανούς εισβολείς. 

Το σώμα μας δεν μπορεί να συνθέσει το σίδηρο γι αυτό και η τροφή (όπως το κόκκινο κρέας) είναι η μοναδική φυσική πηγή σιδήρου για τον οργανισμό μας. Είναι σημαντικό λοιπόν να φροντίζουμε να διατηρούμε τα αποθέματά του όχι μόνο με το να τρεφόμαστε σωστά αλλά και με την ανάλογη συμπληρωματική πρόσληψη ειδικά τις περιόδους που είμαστε πιο ευάλωτοι δηλαδή όταν ο καιρός είναι πιο ψυχρός.

Τόνωση του οργανισμού και κάλυψη των αναγκών σε σίδηρο - Με 1 κίνηση
Το νέο TONOSAN sidiro FOLIC περιέχει σίδηρο υψηλής υδατοδιαλυτότητας, που δεν ενοχλεί το στομάχι, σε συνδυασμό με βιταμίνες B6, B9, B12, C και D είναι ένα συμπλήρωμα σιδήρου που διατηρεί υγιές το ανοσοποιητικό μας βοηθώντας το να αναπτυχθεί.

Κατάλληλο για χορτοφάγους, αθλητές και φυσικά γυναίκες που εξ ορισμού ο οργανισμός τους χρειάζεται περισσότερο σίδηρο από αυτόν των ανδρών, ειδικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και της έμμηνου ρήσης.




TONOSAN_SIDIRO_FOLIC
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης