Μαγειρεύουμε με τον chef Αστέριο Κουστούδη και δωρίζουμε στη «Μέριμνα»

Μαγειρεύουμε με τον chef Αστέριο Κουστούδη και δωρίζουμε στη «Μέριμνα»

Live cooking web event την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, ώρα:18:00

koustoudis
Μετά την άκρως επιτυχημένη περυσινή πασχαλινή συνεργασία της με τον Αστέριο Κουστούδη, Executive Chef των Ξενοδοχείων ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ & KING GEORGE, η OsteoStrong Greece έχει τη χαρά να τον φιλοξενεί και φέτος για να παρουσιάσει στο κοινό τις εξαιρετικές πασχαλινές του συνταγές σε ένα live cooking web event, αφιερωμένο στην υποστήριξη της «Μέριμνας».

Και αυτό το Πάσχα, η OsteoStrong Greece σας προσκαλεί όλους να εμπνευστείτε και να μαγειρέψετε απολαυστικά πιάτα με βραβευμένη υπογραφή, προκειμένου να τα προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους, στηρίζοντας παράλληλα συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, μέρες γιορτής σαν τις Πασχαλινές.

Έτσι φέτος, προσφέρουμε ακόμη περισσότερη αγάπη ως «μυστικό συστατικό» στη μαγειρική μας, συμβάλλοντας στο πολύχρωμο γενέθλιο παζλ ευχών και δράσεων για τα 26 χρόνια προσφοράς της «Μέριμνας».

Σε συνεργασία με τον πολυβραβευμένο σεφ Αστέριο Κουστούδη ευχόμαστε στη «Μέριμνα» με «δώρο» ένα εξαιρετικό webinar μαγειρικής με συνταγές για το βράδυ της Ανάστασης ή την ημέρα του Πάσχα.

Προσκαλούμε, παράλληλα, τον κόσμο να γίνει και αυτός, εφόσον το επιθυμεί, κομμάτι του γενέθλιου παζλ παρακολουθώντας το webinar με μία ελάχιστη ΔΩΡΕΑ 5 ευρώ υπέρ των σκοπών της.

Την πρόσκληση για το «Γενέθλιο Πασχαλινό Μενού» θα επικοινωνήσουν οι εξαιρετικές Roomies Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού.

Ψηφίστε ΕΔΩ τη συνταγή που θέλετε να φτιάξει ο Αστέριος Κουστούδης ανάμεσα σε μαγειρίτσα μανιταριών και αρνάκι στη γάστρα.

Στην OsteoStrong Greece δεν παύουμε στιγμή να πιστεύουμε στην ανάγκη για μια καλή ποιότητα ζωής, να την αναζητούμε παντού και να την προσφέρουμε απλόχερα με αισιοδοξία.

Ελάτε να γίνουμε μαζί ένα κομμάτι του γενέθλιου παζλ της «Μέριμνας»!

Κλείσιμο
Σας περιμένουμε όλους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Ειρήνη Γκιουλάκου Email: fundraising@merimna.org.gr



Λίγα λόγια για την OsteoStrong Greece

Η OsteoStrong Greece, το ελληνικό μέλος της παγκόσμιας οικογένειας της OsteoStrong με 145 κέντρα σε όλο τον κόσμο, προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα της οστικής υγείας.

Με επίκεντρο την καινοτομία του μοναδικού συστήματος οστεογονικής φόρτισης SPECTRUM, με πατενταρισμένη τεχνολογία στις Η.Π.Α., εστιάζει στα θέματα μυοσκελετικής φύσεως και δίνει ασφαλείς θεραπευτικές λύσεις, χωρίς φάρμακα και παρενέργειες, σε άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης που πάσχουν από οστεοπενία, οστεοπόρωση, μυοσκελετικούς πόνους και πόνους αρθρώσεων, κακή στάση σώματος και ισορροπία.

Οι συνεδρίες της OsteoStrong γίνονται μία φορά την εβδομάδα και διαρκούν μόνο 10 λεπτά, διάστημα επαρκές και ικανό για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού των οστών μέσω της φυσικής διαδικασίας της οστεογονικής φόρτισης.

Λίγα λόγια για τη Μέριμνα

Η «Μέριμνα» είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία που παρέχει Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και Συμβουλευτική Στήριξη στο Πένθος στα παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια ή την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. Ιδρύθηκε από 9 επιστήμονες από το χώρο της Υγείας και Παιδείας και φέτος κλείνει τα 26 χρόνια προσφοράς.

Δείτε περισσότερα για το έργο της: www.merimna.org

Βίντεο: Παρακολουθήστε το τελευταίο webinar με τον chef Αστέριο Κουστούδη

Κατσικάκι στη λαδόκολλα με τον Αστέριο Κουστούδη!

Ειδήσεις σήμερα: 

Σταθερά πρώτο το Ισραήλ στους εμβολιασμούς - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Η πτώση του Βωβού: Στο σφυρί άλλα 88 ακίνητα της «γυάλινης αυτοκρατορίας»

Συνελήφθη ξανά σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη ο Θέμης Αδαμαντίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης