Τέλος και στα πακέτα διακοπών της Ryanair

ryanair

Οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν θα επηρεαστούν

H Ryanair έβαλε λουκέτο στο τμήμα πακέτων διακοπών, Ryanair Holidays, δύο χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του.

Ο αερομεταφορέας λάνσαρε την πλατφόρμα, που χαρακτήρισε ως «το Amazon στα ταξίδια», το Δεκέμβριο του 2016, με την υπόσχεση να αλλάξει την αγορά πακέτων διακοπών.

Ωστόσο, σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα, ανέφερε ότι η Ryanair Holidays τερματίζει τη λειτουργία της.

Οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν θα επηρεαστούν και ισχύουν κανονικά ενώ ο αερομεταφορέας έχει θέσει σε λειτουργία γραμμή εξυπηρέτησης πελατών.

Η ανακοίνωση της Ryanair αναφέρει επίσης ότι στο μέλλον δεν θα είναι δυνατή η κράτηση πακέτου διακοπών στην Ryanair Holidays.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

travelles

Η τάση για ταξίδια στην Ευρώπη παρουσιάζει άνοδο, με την χώρα μας να χάνει σημαντικό μερίδιο από την αγορά, προκαλώντας ανησυχία για τον τουρισμό στην Ελλάδα που δείχνει να μένει πίσω και να απειλείται από την Τουρκία

67
aqua-vista01

Η Aqua Vista Hotels καινοτομεί και εισάγει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κλάδο της φιλοξενίας, δίνοντας τη δυνατότητα  στους επισκέπτες της να περιηγηθούν στα ξενοδοχεία της μέσω Εικονικής Πραγματικότητας (VR).

tourrm

Το πέρασμα από το αεροδρόμιο μπορεί να αποδειχτεί το πιο δύσκολο μέρος ενός ταξιδιού. Ατελείωτες ουρές στους ελέγχους ασφαλείας, χαμένες αποσκευές και πολλές άλλες εξαντλητικές διαδικασίες. Το Travel+Leisure κατέγραψε επτά περιστατικά όπου κάποιος σε κάποιο αεροδρόμιο έκανε στ’ αλήθεια μεγάλη γκάφα. Άλλωστε, όπως σημειώνει η συντάκτρια, όλοι κάνουμε λάθη...