River Parties 2018 στις γαλάζιες παραλίες της Κοιλάδας του Αχελώου: Φουσκωτά, μουσική και χορός

River Parties 2018 στις γαλάζιες παραλίες της Κοιλάδας του Αχελώου: Φουσκωτά, μουσική και χορός

Οι νέοι της περιοχής θα ζωντανέψουν και φέτος το μεγαλύτερο φυσικό πάρκο της Δυτικής Ελλάδας με επίκεντρο τον Αχελώο

river_party
Με το «Καλωσόρσαταν» στις γαλάζιες παραλίες της Κοιλάδας του Αχελώου περιμένουν οι νέοι να υποδεχτούν και να καλωσορίσουν τους επισκέπτες στην περιοχή τους.

Οι νέοι της περιοχής θα ζωντανέψουν και φέτος το μεγαλύτερο φυσικό πάρκο της Δυτικής Ελλάδας με επίκεντρο τον Αχελώο.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ετοιμάζονται στην Κοιλάδα του Αχελώου για τις καθιερωμένες πλέον ενναλακτικές καλοκαιρινές δραστηριότητες. Πρόκειται για δραστηριότητες φιλικές με το ποτάμι και με οικολογική ευαισθησία και σεβασμό στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Στις παραλίες ο χώροι θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες από τις 25 Ιουλίου και οι μουσικές μπάντες της περιοχής, με ένα δικό τους και ιδιαίτερο τρόπο, θα τους ταξιδεύουν στους μουσικούς, παραδοσιακούς και μοντέρνους, δρόμους του Αχελώου.

river_party1


Από τις 11 Αυγούστου μέχρι και τις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν 4 ρίβερ πάρτυ. Το πρώτο στις 11 Αυγούστου στον κάμπο Μεσοπύργου Άρτας και μετά η συνέχεια είναι στις 12 στη θέση Δίλοφο (Γλύνικα) Πηγών Άρτας, στις 13 στη θέση Πέρδικα και Τσιφλίκι Μηλιανών Άρτας και στις 14 στη θέση Κράβαρη Μεσοπύργου Άρτας.

river3


Κλείσιμο
Εκτός από μουσική, χορό και μπάνιο στις πανέμορφες και γαλάζιες παραλίες οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και διαδρομές με φουσκωτά σκάφη στους υδάτινους δρόμους του Αχελώου που θα πραγματοποιεί, αφιλοκερδώς, τις αντίστοιχες ημέρες η εταιρεία EscapeWay Outdoor Activities.

river4


«Καλωσόρσαταν» στις γαλάζιες παραλίες της Κοιλάδας του Αχελώου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης