Είναι αυτό το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο; Δείτε το «The13» στο Μακάο

Είναι αυτό το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο; Δείτε το «The13» στο Μακάο

Στο «βασίλειο του τζόγου» αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το καλοκαίρι του 2017 το ξενοδοχείο «The 13», που ο διεθνής Τύπος χαρακτηρίζει το «πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο»

Είναι αυτό το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο; Δείτε το «The13» στο Μακάο
Με κόστος κατασκευής 1,178 δισ. ευρώ, το ξενοδοχείο του Μακάο «The 13» χαρακτηρίζεται ως «το πιο πολυτελές ξενοδοχείο στον κόσμο». Το εντυπωσιακό κατάλυμα αναμένεται να κάνει εγκαίνια το καλοκαίρι του 2017 και θα αποτελέσει το στολίδι του «βασιλείου του τζόγου», της αυτοδιοικούμενης επαρχίας της Κίνας, στην οποία ο κύριος μοχλός της οικονομίας της είναι ο τουρισμός με πολλά ξενοδοχεία, εστιατόρια και καζίνο.



Κλείσιμο
Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο στο στιλ των ανακτόρων των Βερσαλλιών, διαθέτει 200 σουίτες με τεράστια μαρμάρινα ρωμαϊκά μπάνια χωρητικότητας έξι με οκτώ άτομα, με κρεβάτια king size, βιτρό παράθυρα, πολυελαίους, πολυτελή έπιπλα και βελούδινες κουρτίνες. Για κάθε σουίτα υπάρχει 24ωρη υπηρεσία έμπειρων μπάτλερ που έχουν εκπαιδευθεί στη Βρετανία.



Ένας στόλος με Ρολς Ρόις περιμένει τους επισκέπτες του πολυτελούς καταλύματος για να τους μεταφέρει όπου επιθυμούν ενώ το κατάστημα του ξενοδοχείου L'Atelier διαθέτει περιορισμένης κυκλοφορίας προϊόντα.



Το «The 13» είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας Louis XIII Holdings Ltd, στην οποία επικεφαλής είναι ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Stephen Hung. Ο Hung, πρώην τραπεζικός επενδυτής, δήλωσε ότι το 13 είναι ο τυχερός του αριθμός και πρόσθεσε ότι το ξενοδοχείο είναι ένας συνδυασμός πολυτέλειας και παράδοσης με μοντέρνα στοιχεία που ενισχύουν την εικόνα του.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης