Home port ο Πειραιάς για κρουαζιερόπλοιο της Carnival

Home port ο Πειραιάς για κρουαζιερόπλοιο της Carnival

Κάθε βδομάδα, θα έρχονται και θα μένουν για δύο μέρες στο λιμάνι περί τους 4.000 τουρίστες - Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν το 2016

Home port ο Πειραιάς για κρουαζιερόπλοιο της Carnival
Τουλάχιστον για δύο ημέρες θα μένει στον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο Carnival Vista της αμερικανικής εταιρίας κρουαζιέρας Carnival Cruise, καθώς το μεγαλύτερο ελληνικό λιμάνι επιλέχθηκε ως «home port».

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά, το συγκεκριμένο πλοίο έχει δυναμοκότητα 4.000 επιβατών και 1.500 μελών πληρώματος και τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν το 2016. 

«Ο ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχει στο Miami Seatrade, τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση κρουαζιέρας του κόσμου, μαζί με τον Ε.Ο.Τ. και την ΕΛΙΜΕ με περίπτερο και συνεχείς συμμετοχές και παρεμβάσεις στο Συνέδριο Κρουαζιέρας. Από πλευράς ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχουν ο Γενικός Δ/ντής και επίτιμος Πρόεδρος της Medcruise κ. Σταύρος Χατζάκος και ο Δ/ντής Κρουαζιέρας κ. Θεόδωρος Τσίτουρας, οι οποίοι και συναντήθηκαν με όλες τις μεγάλες εταιρίες του κόσμου, προκειμένου τα πλοία τους να προγραμματίσουν νέες αφίξεις στον Πειραιά» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Carnival Cruise Lines είχε αποσύρει τα πλοία της από τη Μεσόγειο το 2014, όμως η άνοδος του τουρισμού στην περιοχή την οδήγησε στην επαναφορά κάποιων δρομολογίων. Η εταιρεία έχει ανακοινώσει επίσης πως το 2016 θα εντάξει στο νέο της πρόγραμμα και δύο ελληνικά λιμάνια, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης