Ιδανικός city-break προορισμός η Θεσσαλονίκη για τουρίστες από Αυστρία, Τσεχία και Ιταλία

Ιδανικός city-break προορισμός η Θεσσαλονίκη για τουρίστες από Αυστρία, Τσεχία και Ιταλία

Oι επισκέπτες  στις εκθέσεις τουρισμού επέδειξαν mεγάλο ενδιαφέρον kai για τις ακτές της Χαλκιδικής και της Πιερίας αλλά και για τους αρχαιολογικούς χώρους της Ημαθίας 

thessaloniki12
Μεγάλο ενδιαφέρον για τις ακτές της Χαλκιδικής και της Πιερίας, για τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικό city-break προορισμό αλλά και για τους αρχαιολογικούς χώρους της Ημαθίας και της Πέλλας επέδειξαν οι επισκέπτες στις εκθέσεις τουρισμού που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Αυστρία, στην Τσεχία και στην Ιταλία, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Σημαντικό, άλλωστε, γεγονός για την προσέλκυση επισκεπτών ειδικά από την Αυστρία αποτελεί η αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Βιέννη με απευθείας πτήσεις.

Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή τουριστική έκθεση Ferien-Messe Wien, η οποία διεξήχθη στη Βιέννη με τη συμμετοχή 450 εκθετών από 36 χώρες, προσελκύοντας περίπου 73.000 επισκέπτες. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε, ακόμη, στην έκθεση «Holiday World and Region World 2024», στην Πράγα της Τσεχίας, καθώς και στην τουριστική έκθεση «BMT 2024», στη Νάπολη της Ιταλίας.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις τρεις εκθέσεις πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ΝΔ ανακοίνωσε τους πρώτους 28 υποψήφιους ευρωβουλευτές - Δείτε τα ονόματα

Ανάβει «πράσινο» για αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ - Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι

Ο Αντετοκούνμπο θύμωσε με τον Ντένις Σρέντερ, που τον έσπρωξε στον αέρα - Το ιστορικό του προκλητικού Γερμανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης