To ελληνικό νησί που γίνεται προορισμός υβριδικής εργασίας -Εγκαταστάθηκαν 17 digital nomads

To ελληνικό νησί που γίνεται προορισμός υβριδικής εργασίας -Εγκαταστάθηκαν 17 digital nomads

Το ελληνικό «έξυπνο» ψηφιακό νησί.

digital-nomad
Η CISCO και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρουσίασαν τον κοινό οδικό χάρτη δράσεων ο οποίος αναδεικνύει τη Ρόδο ως προορισμό υβριδικής εργασίας μέσα από τη φιλοξενία 17 πλήρως εξ αποστάσεως απασχολούμενων εργαζομένων της Cisco, από όλη την Ευρώπη, για 3 μήνες, από την 2α Μαρτίου έως την 31η Μαΐου 2023.

Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πρόκειται για μια ακόμα συνεργασία που εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική προβολής των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Μια στρατηγική που περιλαμβάνει σύμπλευση με τους κορυφαίους εκπροσώπους ανά κλάδο και θέτει στο επίκεντρο τα νησιά του Νοτίου Αιγαίο σε τομείς, όπως ο Τουρισμός, η Καινοτομία, η Βιώσιμη Ανάπτυξη. Ειδικότερα, μέσα από το πρόγραμμα φιλοξενίας των ψηφιακών νομάδων της Cisco από διάφορες χώρες της Ευρώπης η Ρόδος προβάλλεται ως ένα “έξυπνο” ψηφιακό νησί και ολοκληρωμένος προορισμός προσέλκυσης εξ αποστάσεως εργαζομένων ανά τον κόσμο.

Κρίσιμη παράμετρος του προγράμματος η στόχευση της Περιφέρειας στη διασύνδεση αυτών των υψηλά καταρτισμένων από τεχνολογική άποψη απασχολούμενων με τον τόπο, τους φορείς, την κοινωνία, ώστε να αποτελέσουν ένα νέο κύτταρο της τοπικής κοινότητας μέσα από μια ζωντανή σχέση αμοιβαίας συνεργασίας και προσφοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ