Η Jabra και η Vendor ενώνουν τις δυνάμεις τους!

jabra

Η ελληνική αγορά των Bluetooth συνομιλίας και αναπαραγωγής μουσικής, περνά σε νέα εποχή με τη συνεργασία των VENDOR και Jabra.

Η Jabra, πολυεθνική εταιρεία λύσεων τεχνολογίας και ήχου με έδρα την Κοπεγχάγη της Δανίας, προχωρά σε δυναμική ανανέωση του ποιοτικού δικτύου συνεργατών της και συνάπτει στρατηγική εμπορική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία διανομής τεχνολογικών προϊόντων VENDOR, για την προώθηση και υλοποίηση των λύσεων της.

Η VENDOR ιδρύθηκε το 2006 στην Αθήνα, με σκοπό την επίσημη διανομή ηλεκτρονικών, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και τεχνολογίας, gadget και παιχνιδιών. Από τότε, η VENDOR έχει αναπτύξει συνεργασίες με εταιρείες που ηγούνται σε καθέναν από αυτούς τους τομείς, ενισχύοντας την παρουσία της στην αγορά.

Η Jabra, μέλος του GN Group, είναι ηγέτιδα εταιρεία στην ανάπτυξη και κατασκευή λύσεων επικοινωνίας και ήχου με δυναμικό 1.000 εργαζομένων παγκοσμίως και με έσοδα 0.5 δις για το 2016. Το GN Group δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 90 χώρες και έχει σαν όπλο του τα 150 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας στην παραγωγή αξιόπιστων και εύχρηστων λύσεων. Η ίδρυση του γκρουπ έγινε το 1869, είναι εισηγμένο στον Nasdaq και απασχολεί πάνω από 5.000 εργαζόμενους συνολικά.

jab1

jab2


Η VENDOR εκτός από την Jabra, διαθέτει επίσης την επιτυχημένη αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα για τα παρακάτω brands προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του τελικού καταναλωτή: BELKIN, RAZOR, PARROT, KENWOOD, ALPINE, FOCAL, OTTERBOX, LIFEPROOF, DENSION, GEMINI, LUMEE, NEXT BASE.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην προώθηση και διανομή των λύσεων της Jabra από την VENDOR. Στόχος και των δύο εταιρειών είναι η ενίσχυση της παρουσίας της Jabra στην Ελληνική αγορά, κερδίζοντας το μερίδιο αγοράς που της αναλογεί, χρησιμοποιώντας το ευρύ δίκτυο διανομής της VENDOR. Η πολύχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία των δύο εταιρειών, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις της επίτευξης αυτού του στόχου.

jab3
jab4


Ο κ. Αθανάσιος Κιόκας, Εμπορικός διευθυντής της VENDOR δήλωσε «Μια νέα εποχή ανατέλλει στην ελληνική αγορά των Bluetooth συνομιλίας και αναπαραγωγής μουσικής, με τη συνεργασία των VENDOR και Jabra. Η ποιότητα και η προηγμένη τεχνολογία της Δανέζικης εταιρείας σε συνδυασμό με τη δική μας γνώση και την παρουσία ετών στο χώρο των τεχνολογικών αξεσουάρ, εγγυόνται την πλήρη κάλυψη των αναγκών του Έλληνα καταναλωτή».

Η Jabra και η VENDOR συνεργάζονται από τον Ιανουάριο του 2019 με στόχο να προσφέρουν στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό όλα τα πλεονεκτήματα και την ποιότητα των αξεσουάρ της Jabra, αξιοποιώντας και διευρύνοντας το Πανελλαδικό δίκτυο διανομής της VENDOR που αποτελείται από πάνω από 3.000 ενεργούς πελάτες.

JABRA ELITE SPORT

Ενδεικτικό προϊόν, δείγμα της υψηλής τεχνολογίας που αντιπροσωπεύει τη Jabra, είναι το ELITE SPORT.
Το ELITE SPORT είναι ένα σετ αδιάβροχων ακουστικών Bluetooth, που διαθέτει 2 μικρόφωνα για τέλεια αναπαραγωγή μουσικής και συνομιλίας, μειώνοντας ταυτόχρονα το θόρυβο του περιβάλλοντος χώρου. Διαθέτει θήκη φόρτισης και μεταφοράς και είναι μελετημένο ειδικά, για τους ανθρώπους που αθλούνται.
Έχει ενσωματωμένο «heart rate monitor” και μέσω της εφαρμογής Jabra Sport, ενημερώνει το χρήστη για το ρυθμό άσκησης που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zuk0

Νέα «τρύπα» στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων εκατοντάδων εκατομμυρίων χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης - Οι κωδικοί πρόσβασης («passwords») είχαν αποθηκευτεί σε μορφή... plain text -δηλαδή, σε μορφή που δεν ήταν κρυπτογραφημένη, αλλά εύκολα αναγνώσιμη από 20.000 υπαλλήλους του Facebook

6
lena_granefelt-girls_with_a_computer_-916

Συνέντευξη του Christian Magnusson στο protothema.gr - Τι προτείνει για το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας - «Δεν πιστεύουμε ότι τα ψηφιακά εργαλεία μπορούν να βλάψουν τα παιδιά, ωστόσο μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή» προειδοποιεί ο διευθυντής Εκπαίδευσης του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας της Σουηδίας