Ποιο είναι το κορυφαίο τηλέφωνο με 24MP AI selfie κάμερα και κοστίζει κάτω από 200 Ευρώ?

Ποιο είναι το κορυφαίο τηλέφωνο με 24MP AI selfie κάμερα και κοστίζει κάτω από 200 Ευρώ?

Το Honor 10 Lite είναι το πρώτο selfie-τηλεφωνο με 24 MP κάμερα κάτω από 200 Ευρώ!! Η νέα χρονιά βρίσκει το νέο νεανικό smartphone Brand ΗONOR το οποίο την προηγούμενη χρονιά ξεχώρισε στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο για τις πιο value for money τιμές του - με νέες συσκευές.

honor10_lite
Η HONOR «ταράζει τα νερά» για ακόμα μια φορά με την διαθεσιμότητα από σήμερα στην Ελληνική Αγορά του Honor 10 Lite! Με selfie κάμερα τεχνητής νοημοσύνης 24MP και με νέο περιβάλλον χρήσης EMUI 9.0 που βασίζεται στο τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό Android 9, το Honor 10 Lite έχει ξεκινήσει να κάνει σημαντικές πωλήσεις στο εξωτερικό!


Selfie με την μπροστινή κάμερα 24MP τεχνητής νοημοσύνης

Η συσκευή υποστηρίζεται από 3D facial recognition και AI ρυθμίσεις ομορφιάς, έχοντας την δυνατότητα να προσαρμόσει τα εφέ στις selfies με βάση την ηλικία, το φύλλο σου και το δέρμα σου (!!). Τι σημαίνει αυτό; Η ομορφιά σου αναδεικνύεται σε κάθε λήψη!
Το Honor 10 Lite αιχμαλωτίζει το φως σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού χάρη στην τεχνολογία light fusion 4 σε 1 ενώ το 3D portrait lightning προσφέρει 5 διαφορετικά εφέ φωτισμού, κάνοντας κάθε φωτογραφία μοναδική.
honor10_lite_selfie
Selfie τραβηγμένη με το Honor 10 Lite

Εκθαμβωτικό design που κλέβει τις εντυπώσεις
Ο σχεδιασμός του πίσω μέρους είναι φτιαγμένος από 8 στρώσεις λαμπερού υλικού για ένα εκθαμβωτικό εφέ ενώ τα χρώματα, στα οποία θα κυκλοφορήσει η συσκευή, περιλαμβάνουν επιλογές όπως το Sapphire Blue και το Midnight black και είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα του ουρανού σε διαφορετικές περιόδους της ημέρας.
Κλείσιμο
Πέρα από τα ωραία του χρώματα όμως, το Honor 10 Lite έχει και οθόνη 6.21 FullView HD που φέρνει την αναλογία οθόνης-σώματος στο 90%.

Το Honor 10 Lite είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 15/1 σε δύο εκδόσεις 32GB και 64 GB. Για την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων η HONOR κάνει την διαφορά και δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να βρουν στα συνεργαζόμενα καταστήματα το Honor 10 Lite 32GB από 239 Ευρώ μόνο 199 Eυρώ και το Honor 10 Lite 64GB από 259 Ευρώ στα 229 Ευρώ.
honor10_lite_back
Φωτογραφία με την πίσω κάμερα τεχνητής νοημοσύνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης