Η Warply λανσάρει νέο μηχανισμό για απόδοση πόντων πιστότητας μέσω Fb Messenger

warply_arthro

Ο μηχανισμός υποστηρίζει σκανάρισμα απόδειξης και αυτόματη απόδοση πόντων πιστότητας, μέσω Deep Learning

Η Warply, ως κορυφαία καινοτόμος εταιρεία στα προγράμματα επιβράβευσης (loyalty) και στο mobile, σχεδίασε και υλοποίησε ειδικά για το Facebook Messenger ένα νέο μηχανισμό αυτόματης απόδοσης πόντων πιστότητας για τους χρήστες προγραμμάτων επιβράβευσης. Ο μηχανισμός έχει υλοποιηθεί με σκοπό την επιβράβευση των καταναλωτών για τις αγορές τους από πολλαπλά και διαφορετικά σημεία, όπως σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα, φαρμακεία κα, αναγνωρίζοντας αποδείξεις από διαφορετικές ταμειακές.

Ο νέος μηχανισμός “Messenger scan receipt mechanism” λειτουργεί μέσω FB Messenger chatbot, όπου οι χρήστες αφού επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό τους, ανεβάζουν τις αποδείξεις αγοράς τους με την απλή διαδικασία της φωτογραφίας. Ο μηχανισμός «διαβάζει» αυτόματα τα στοιχεία κάθε απόδειξης, επιβεβαιώνει ότι είναι μοναδική και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά και αποδίδει αυτόματα τους πόντους επιβράβευσης που αντιστοιχούν στον χρήστη. Παράλληλα οι χρήστες, μπορούν μέσω του chatbot να ενημερωθούν για το υπόλοιπο των πόντων τους ή να δουν και προσφορές του προγράμματος που τους ενδιαφέρουν.

Πρόκειται για μια επέκταση του υπάρχοντος “scan receipt mechanism” της Warply, που χρησιμοποιείται ήδη σε εφαρμογές μεγάλων εμπορικών κέντρων του εξωτερικού, αλλά και σε εφαρμογές μεγάλων προμηθευτών τροφίμων, ποτών, ένδυσης αλλά και τεχνολογικού εξοπλισμού. Η διαφορά είναι ότι πλέον δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη μιας εφαρμογής για κινητά, καθώς εδώ όλη η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω του FB Messenger chatbot.  

Η Warply συνεχίζει και επενδύει στο μέλλον και την καινοτομία, χρησιμοποιώντας Deep Learning τεχνολογία για την αναγνώριση και την εγκυρότητα των συναλλαγών, δημιουργώντας αυτή τη φορά ένα μηχανισμό απόδοσής πόντων για το FB Messenger, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλα chatting apps.

Σχετικά με τη Warply

Η Warply
συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες Mobile Loyalty & Payments, με πολυετή εμπειρία και μεγάλους πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε 5 ακόμη χώρες, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες Loyalty & CRM, couponing, mobile payments, mobile banking, ticketing και ordering. Έχοντας πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, η Warply έχει αναδυχθεί τα τελευταία χρόνια ως η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα του marketing cloud και των digital payments και έχει διακριθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά ως η πιο “Innovative Mobile Company 2016”.  
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της Warply μέσα από το site και blog, και μέσα από τους λογαριασμούς της Warply σε Facebook, Twitter, LinkedIn και Youtube.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

google_game

Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Stadia από οποιαδήποτε συσκευή, όπως επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, ταμπλέτα, τηλεόραση (με σύνδεση Chromecast) και «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο

honor01

Η HONOR ανακοίνωσε ότι το HONOR 8X, μία από τις κορυφαίες mid-range συσκευές της εταιρείας, έφτασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως μόλις 5 μήνες μετά το λανσάρισμά του τον Οκτώβριο του 2018.