Και όμως θα μπορούμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο από το... δάχτυλό μας

Και όμως θα μπορούμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο από το... δάχτυλό μας

Τηλεφωνική επικοινωνία μέσω δαχτύλου και ρυθμικές καρέκλες υπόσχεται η φετινή Διεθνής Έκθεση Καινοτομιών

Αν έχετε σταθεί ποτέ δίπλα στο ηχείο κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, σίγουρα θα έχετε αισθανθεί τις δονήσεις της μουσικής που βγαίνουν από αυτό. Όσο περισσότερο δε, το ηχείο δονείται, τόσο πιο δυνατός είναι ο ήχος που βγαίνει.

Στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομιών που πραγματοποιείται φέτος στο Λας Βέγκας, όμως, υπάρχουν διάφορα προϊόντα που εμφανίζονται με την ελπίδα να αλλάξουν τα δεδομένα της διανομής του ήχου που εισχωρεί συνήθως από τα αυτιά σας και μεταφέρεται στο υπόλοιπο σώμα σας.

Μία τέτοια συσκευή είναι και μία υπερ-άνετη καρέκλα που δονείται ρυθμικά, παρέχοντας στον ακροατή μια ηχητική εμπειρία σ' όλο του το σώμα. Η καρέκλα αυτή δονείται με βάση το ρυθμό της μουσικής που «ακούει» μέσω ειδικών ακουστικών. Εσείς μπορεί να μην ακούτε τη μουσική αυτή, αλλά μπορείτε να την αισθανθείτε, και αυτό είναι αρκετά όμορφο.

Στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομιών, κάποιος φανατικός με την τεχνολογία μπορεί να «σκοντάψει» επίσης, σε πολλά ενδιαφέροντα gadgets και σε διάφορες οπτικο-ακουστικές εφευρέσεις, οι οποίες αλληλεπιδρούν με το σώμα και προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα. Ένα από αυτά είναι το Sgnl wristband.  

Το Sgnl wristband, είναι ένα εργαλείο, το οποίο συνδέεται στο τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth και στη συνέχεια, όταν αγγίζετε το αυτί σας με το δάχτυλό σας, σας επιτρέπει να ακούσετε την κλήση. Με άλλα λόγια, το δάχτυλό σας γίνεται δέκτης τηλεφώνου, δεν απαιτούνται ακουστικά. Οι δονήσεις του ήχου ταξιδεύουν μέσω του καρπού σας, στο δάχτυλό σας. Και σε αντίθεση με πολλά από τα φανταστικά φουτουριστικά gadgets που μπορεί να βρει κάποιος στη Διεθνή Έκθεση Καινοτομιών, αυτό λειτουργεί πραγματικά και η ποιότητα του ήχου είναι αρκετά καλή.

Μήπως το μέλλον βρίσκεται εδώ;


ΣΧΟΛΙΑ (1)

jan

μωρό μου βγάλε το δάχτυλο από εκεί που το έχεις γιατί βουίζει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

asteroid_mak1

Neil de Grasse: «Ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του πλανήτη θα είναι αυτός που θα εκμεταλλευτεί τους ανεξάντλητους πόρους του Διαστήματος» - Γιατί η νέα αυτή διαστημική κούρσα είναι άκρως ρεαλιστική και ποιος την οδηγεί - H NASA έχει «βάλει στο μάτι» αστεροειδή αξίας δέκα πεντάκις τρισεκατομμυρίων δολαρίων!

1
ts

Η τράπεζα εκτιμά ότι το "ειδικό βάρος" της αυτοκινητοβιομηχανίας θα την προστατεύει από μία χρεοκοπία - "Οι πιο κρίσιμοι μήνες της ιστορίας της οι επόμενοι τρεις" - Ο αναλυτής φέρει ως παράδειγμα Chrysler και General Motors που σώθηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση