Βίντεο: Πίτσα... από άλλο πλανήτη - Το πάρτι των αστροναυτών που έγινε viral

Βίντεο: Πίτσα... από άλλο πλανήτη - Το πάρτι των αστροναυτών που έγινε viral

Το πίτσα πάρτι ήταν επιθυμία του Ιταλού αστροναύτη Paolo Nespoli, στον οποίο είχε λείψει η ιταλική κουζίνα

Το πρώτο πίτσα-πάρτι πραγματοποιήθηκε στο διάστημα, απαθανατίστηκε και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Εξάλλου ποιος έχει ξαναδεί πίτσες να αιωρούνται στον αέρα;

Οι αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο, με το πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακο τους… φτιάχνοντας μόνοι τους «διαστημικές» πίτσες. 

Οι πίτσες ήταν αρκετά «σπέσιαλ» για τα δεδομένα της κατάστασης, και τα υλικά περιείχαν από σάλτσα ντομάτας, τυρί, πεπερόνι, ελιές, πάστα αντσούγιας μέχρι πέστο. Οι αστροναύτες έφτιαξαν έξι ατομικές πίτσες, μία για τον καθένα.

Το αστείο βέβαια είναι να βλέπεις τις πίτσες να αιωρούνται σαν να ήταν φρίσμπι!

Το διαστημικό πίτσα πάρτι, σύμφωνα με το διαχειριστή του διαστημικού σταθμού της NASA, Kirk Shireman, ήταν επιθυμία του Ιταλού αστροναύτη Paolo Nespoli, στον οποίο είχε λείψει η ιταλική κουζίνα. 

Ο Kirk Shireman σεβάστηκε την επιθυμία του και κάπου στα μέσα Νοεμβρίου, έστειλε όλα τα συστατικά για την πίτσα μέσω μιας διαστημικής κάψουλας.

Ο Ιταλός αστροναύτης, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή στο διάστημα από τον Ιούλιο, ανέφερε ότι η πίτσα ήταν «απροσδόκητα νόστιμη». 


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stiesdal

Ο πρωτοπόρος Δανός επιστήμονας Henrik Stiesdal επισημαίνει ότι η Ελλάδα έχει εξαιρετικούς φυσικούς πόρους για την παραγωγή πράσινης ενέργειας - «Η αιολική ενέργεια μπορεί να αποτελέσει μέρος της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας»

soy19

Οι εκπρόσωποι της Glavkosmos και της SITAEL δήλωσαν επίσης ότι προτίθενται να συνεργαστούν στην κατεύθυνση της εμπορικής προώθησης μίνι διαστημικών συσκευών που σχετίζονται με τις δορυφορικές πλατφόρμες της εταιρείας SITAEL με εξαρτήματα ρωσικής προέλευσης

space

Ποιος είναι ο Μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αυγουστίνος Πανταζίδης, και η προπτυχιακή φοιτήτρια του ίδιου τμήματος, Μαρία Κοντογιάννη