Αυτά είναι τα πέντε πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουμε στο Facebook

Αυτά είναι τα πέντε πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουμε στο Facebook

Μπορεί όλοι να τα κάνουμε, λιγο-πολυ, όμως μας ενοχλούν όταν τα συναντάμε στο newsfeed μας

Τα πέντε πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν στο facebook οι χρήστες ανέδειξε έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail.

Βάσει απαντήσεων που έδωσαν οι ίδιοι οι χρήστες, τα μεγάλα μας λάθη στο κοινωνικό δίκτυο είναι οι σέλφις, οι φωτογραφίες των μωρών, των φαγητών, οι αναρτήσεις που έχουν πολιτικό περιεχόμενο αλλά και εκείνες που αφορούν σε προσωπικά προβλήματα.

Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 10.000 χρηστών από την ιστοσελίδα Rantic.com και οι περισσότεροι απάντησαν πως μία από τις «λάθος» απαντήσεις μπορεί και να συγχωρεθεί, περισσότερες όμως αποτελούν αιτία διαγραφής! 

Ένα επίσης ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως άντρες και γυναίκες έδωσαν τις ίδιες απαντήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eg5

Με τη συμμετοχή καλεσμένων από τον χώρο του πολιτισμού, της πολιτικής, της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ, γιορτάστηκε στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ στην Ν. Κηφισιά, η Διεθνής Ημέρα Μουσείων (18/5). Φέτος, το Μουσείο Τηλεπικοινωνίων επιλέχθηκε από το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM), ως το Τιμώμενο Μουσείο για την Ελλάδα.

0000har21-main1

Οκτώ μηχανικοί «έδωσαν» 2.500 εργασίας για να προκύψει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα - Το μπλε του ζαφειριού, οι επενδύσεις από χρυσό και διαμάντια και τα 1.6 εκατ. ευρώ που θα χρειαστεί για να την αποκτήσει κάποιος

5
kersti

Η Πρόεδρος Κέρστι Καλγιουλάιντ μίλησε σε μια ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό με θέμα «Creating e-solutions to grow economies: The Estonian Experience" και δέχθηκε ερωτήσεις για τα «μυστικά» που οδήγησαν την Εσθονία να γίνει πρότυπο ηλεκτρονικής διαχείρισης στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, στα 25 χρόνια της ανεξαρτησίας της