Αποχωρεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yahoo!

Αποχωρεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yahoo!

Στο τιμόνι τώρα ο Ross Levinsohn - «Κερδισμένος» ο ακτιβιστής μέτοχος μειοψηφίας της εταιρείας Daniel Loeb που αποκάλυψε την υπόθεση και «πιέζει» συνεχώς τη διοίκηση

Αποχωρεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yahoo!
Την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Scott Thompson για «προσωπικούς λόγους» ανακοίνωσε η Yahoo, σημειώνοντας παράλληλα πως προσωρινά θα αντικατασταθεί από τον κ. Ross Levinsohn, μέχρι σήμερα επικεφαλής του ιντερνετικού κολοσσού, αρμόδιος για τις σχέσεις με τα διεθνή ΜΜΕ.

Η είδηση της αποχώρησης του κυρίου Thompson αποτελεί το τελευταίο επεισόδιο ενός σήριαλ που κράτησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αφότου δηλαδή ο ακτιβιστής μέτοχος μειοψηφίας της Yahoo και ισχυρός άνδρας του επενδυτικού fund Third Point κ. Daniel Loeb είχε αποκαλύψει πως οι τίτλοι σπουδών του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας ήταν πλαστοί.

Τελικώς επήλθε ένας συμβιβασμός με τον κύριο Scott Thompson να αποχωρεί «διακριτικά» και λαμβάνοντας μεγάλο μέρος όσων προβλέπονταν στο κλειστό συμβόλαιό του και τον κύριο Loeb να «κερδίζει» και στο έτερο αίτημά του, να αποχωρήσουν άμεσα άλλα πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης