Apple: Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει στις οθόνες των iPhone

Apple: Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει στις οθόνες των iPhone

Οι πληροφορίες για τη νέα οθόνη του iPhone 16 λένε ότι θα είναι μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική από ποτέ

shutterstock_2344098117
Μετά από μερικά χρόνια με αρκετές αναβαθμίσεις, η σειρά iPhone 15 είναι εκπληκτικά εντυπωσιακή και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχει το πολυαναμενόμενο iPhone 16.

Φήμες λένε πως η Apple σχεδιάζει να αναβαθμίσει τις γραμμές παραγωγής στην Κίνα με νέο εξοπλισμό για τις επιστρώσεις των οθονών. Οι επόμενες γενιές iPhone αναμένεται να φέρουν μια πιο υπερ-σκληρή στρώση η οποία θα είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές.

Φαίνεται πως σύμφωνα πάντα με τα όσα λέγονται οι αλλαγές δε θα έχουν ολοκληρωθεί εγκαίρως για τα iPhone 16 που αναμένεται να βγουν στις αγορές τον Σεπτέμβριο αλλά προορίζονται για τα μοντέλα της επόμενης χρονιάς, τα iPhone 17.

Παρόλα αυτά, οι πληροφορίες για την νέα οθόνη του iPhone 16 λένε ότι θα είναι μεγαλύτερη και πιο καθηλωτική από ποτέ.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας θα ενθουσιαστούν επίσης από τις εξελίξεις στην κάμερα του iPhone 16. Τα μοντέλα Pro και Pro Max αναμένεται να διαθέτουν μια εκπληκτική πίσω κάμερα 48 megapixel, με μεγαλύτερο αισθητήρα για βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό και βελτιωμένες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας. Επιπλέον, η εισαγωγή της λειτουργίας Cinematic για εγγραφή βίντεο υπόσχεται βίντεο επαγγελματικής ποιότητας με μικρό βάθος πεδίου, δημιουργώντας εντυπωσιακά οπτικά εφέ και δυναμική εστίαση σε κινούμενα θέματα.

Εως όμως την κυκλοφορία των νέων iPhone, το iPhone 15 διαθέτει Dynamic Island, κύρια κάμερα 48MP και υποδοχή USB-C. Όλα αυτά σε ένα ανθεκτικό σχεδιασμό από γυαλί εμποτισμένο με χρώμα και αλουμίνιο.

Είναι ανθεκτικό στις πιτσιλιές, στο νερό και στη σκόνη. Η πρόσοψη Ceramic Shield είναι πιο ανθεκτική από οποιοδήποτε γυαλί σε smartphone. Και η οθόνη Super Retina XDR 6,1 ιντσών είναι έως και 2 φορές πιο φωτεινή στον ήλιο σε σύγκριση με το iPhone 14.

sf_temp_images_2023_2023_10_09_1696857204_0195949035999


Apple iPhone 15 5G 6GB 128GB Black

Κλείσιμο
Με επεξεργαστή A15 Bionic,οθόνη Super Retina XDR, σύνδεση 5G,κάμερα με υπερευρυγώνιο φακό,ανθεκτικό design Ceramic Shield και την πιο εξελιγμένη έκδοση iOS,το Apple iPhone 13 5G θα σας συναρπάσει!

Η Super Retina XDR οθόνη τεχνολογίας OLED μεγιστοποιεί την απόλαυση, είτε πρόκειται για την ανάγνωση ενός εγγράφου, είτε την παρακολούθηση ενός επεισοδίου από την αγαπημένη σου σειρά. Είναι η πιο φωτεινή Super Retina και φτάνει τα 1.200 για HDR περιεχόμενο. Έτσι μπορείς να δεις τα πάντα ακόμα και σε άμεσο ηλιακό φως. Παράλληλα, διαθέτει κινηματογραφικού επιπέδου εύρος χρωμάτων, ώστε να τα βλέπεις όπως τα είδε και ο δημιουργός του περιεχομένου. Τέλος, με εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα pixels αναδεικνύονται και οι μικρότερες λεπτομέρειες της εικόνας που κάνουν τόσο μεγάλες διαφορές στη συνολική εμπειρία.

spf_2236180


Apple iPhone 13 5G 4GB 128GB Midnight

Αν είστε φαν των iPhone ή αναζητάτε ένα νέο smartphone θα τα βρείτε όλα στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και θα τα παραλάβετε στην ώρα του σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Δεν σταματούν όμως εκεί! Γιατί αν κάνετε όλες τις μεγάλες σας αγορές στο SHOPFLIX με κάρτα Visa, κόστους πάνω από 1000€ σας επιστρέφει 100€ κατευθείαν στην κάρτα σας για να συνεχίσετε τις αγορές σας στο SHOPFLIX!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης