Vodafone Fiber: ασύλληπτη ταχύτητα 1Gbps στο σπίτι και στην επιχείρηση
vadafone_kedriki

Vodafone Fiber: ασύλληπτη ταχύτητα 1Gbps στο σπίτι και στην επιχείρηση

Vodafone Fiber 1Gbps: Εγγυημένα σταθερή και γρήγορη σύνδεση που μας λύνει τα χέρια.


Sponsored content

Από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε, το internet έχει την αλλάξει ριζικά τη ζωή μας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Μουσική στη διαπασών, ατελείωτο streaming για αγαπημένες ταινίες και σειρές, παθιασμένο gaming και video-κλήσεις με τους αγαπημένους μας, ή τηλεργασία από όποια γωνιά του πλανήτη και αν βρισκόμαστε. Οτιδήποτε και αν κάνουμε, το internet είναι το πιο απαραίτητο εργαλείο που έχουμε, με τη συνδεσιμότητα να είναι πλέον ένα από τα βασικότερα αγαθά για την ανθρωπότητα, καθώς είναι το μέσο που μας δίνει άμεση πρόσβαση στην πληροφορία. Μάλιστα, είναι τόσο συνυφασμένο με το σύνολο των δραστηριοτήτων μας, που δύσκολα φανταζόμαστε τη ζωή μας χωρίς αυτό.
Έτσι, η απρόσκοπτη, ποιοτική και ταχύτατη σύνδεση στο internet είναι πλέον το μεγάλο ζητούμενο για κάθε σπίτι, αλλά και κάθε επιχείρηση. Και ακριβώς επειδή θέλουμε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες μας, απαιτούμε την καλύτερη δυνατή σύνδεση, που δεν θα παρουσιάζει καθυστερήσεις, διακοπές ή ανακολουθίες στην ταχύτητα. Με λίγα λόγια, χρειαζόμαστε μια αδιαπραγμάτευτα γρήγορη και σταθερή σύνδεση που θα μας λύσει τα χέρια.
Οι αυξημένες ανάγκες απαιτούν και αξιόπιστες λύσεις. Η Vodafone, μας δείχνει το δρόμο για το μέλλον και δίνει λύση σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες. Με την αξιοπιστία της υπηρεσίας Vodafone Fiber, προσφέρει την ασύλληπτη ταχύτητα 1Gbps και μάλιστα σταθερά και εγγυημένα.
Με το Vodafone Fiber ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά σε όλα αυτά που είναι σημαντικά στη ζωή μας. Έτσι στο σπίτι απολαμβάνoυμε απρόσκοπτη πρόσβαση στο αγαπημένο μας οπτικοακουστικό περιεχόμενο και το πιο απαιτητικό gaming χωρίς περιορισμούς. Από την άλλη, στην επιχείρηση μπορούμε πλέον να αξιοποιούμε προηγμένα τεχνολογικά εργαλεία κάνοντας πραγματικότητα την ψηφιακή μετάβαση. Παράλληλα, διευκολύνεται η εξ αποστάσεως συνεργασία και ενισχύεται σημαντικά η παραγωγικότητα και η ασφάλεια της επιχείρησης.
Φυσικά όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα με το Vodafone router νέας τεχνολογίας Wi-Fi 6, που προσφέρει σταθερά τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα Internet, σε κάθε χώρο του σπιτιού ή της επιχείρησης, με αυτόματη σύνδεση όλων των συσκευών στην καλύτερη δυνατή συχνότητα Wi-Fi.

Παράλληλα, η εγγύηση ικανοποίησης δικτύου της Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone Fiber Plus (100/200/300/500Mbps & 1Gbps) να διακόψουν τη σύνδεση τους, χωρίς καμία δέσμευση, μέσα στους 3 πρώτους μήνες από την ενεργοποίηση, αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι.

Το Vodafone Fiber 1Gbps είναι διαθέσιμο σε περισσότερους από 3.6000.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης