Οι καλύτεροι τρόποι να δροσιστείς χωρίς κλιματιστικό

Οι καλύτεροι τρόποι να δροσιστείς χωρίς κλιματιστικό

Πώς θα μετατρέψεις το σπίτι ή την επιχείρησή σου σε καταφύγιο από τον καύσωνα, χωρίς να χρειαστείς air condition

woman-wore-white-shirt-hand-placed-table-fan-looked-out
Τα πρώτα σαραντάρια της χρονιάς έφτασαν -και εξίσου καυτοί είναι και οι λογαριασμοί του ρεύματος. Και παρά το γεγονός ότι τα κλιματιστικά inverter τελευταίας τεχνολογίας καίνε λιγότερο από ό,τι φαντάζεσαι, αν το σπίτι σου δεν διαθέτει ήδη αυτό το κομφόρ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες φέτος να μην είναι η κατάλληλη χρονιά για αυτή την επένδυση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι μόνη λύση είναι τα παγάκια και τα κρύα ντους. Έξυπνοι ανεμιστήρες και air coolers ρίχνουν αποτελεσματικά τη θερμοκρασία, με χαμηλό κόστος αγοράς και ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Εντοπίσαμε ορισμένες από τις καλύτερες επιλογές στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε ανεμιστήρες και air coolers οικιακής και επαγγελματικής χρήσης και σου τα παρουσιάζουμε για να διαλέξεις το δικό σου.

Έτσι, εκτός από τις συμφέρουσες τιμές και τις προσφορές της πλατφόρμας, θα έχεις και άλλο ένα σημαντικό όφελος: χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του SHOPFLIX.gr με την Courier Center, ό,τι και αν επιλέξεις, θα φτάσει στην πόρτα σου στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, για να σου δώσει άμεσα την ανάσα δροσιάς που έχεις ανάγκη.

Ανεμιστήρας Cecotec ForceSilence 6000 CEC-05235 Power Box

Ξεκινάμε (πολύ) οικονομικά, με έναν ανεμιστήρα δαπέδου με πολλά ταλέντα. Η λύση της Cecotec διαθέτει αθόρυβη λειτουργία και σου δίνει έντονη αίσθηση φρέσκου αέρα, ενώ διαθέτει τρεις ταχύτητες και δυνατότητα περιστροφικής κίνησης για να την προσαρμόζεις ακριβώς στις ανάγκες σου.

anemistiras_dapedou_Cecotec_Force_Silence_6000_Power_Box_xromatos_lefko_CEC_05235_


Κλείσιμο
Ο κινητήρας του, από 100% χαλκό, είναι ισχυρός, ανθεκτικός και δεν θα σε προδώσει ποτέ, ενώ καταφέρνει να σου δώσει δροσιά με ελάχιστη κατανάλωση. Επίλεξε την ακριβή γωνία πρόσπτωσης της ροής του αέρα με τη λειτουργία Total Control και ρύθμισε τον χρονοδιακόπτη για μέγιστη άνεση.

Αγόρασέ τον από 19,95€.

Επαγγελματικός Ανεμιστήρας Eurolamp Ferrara Οροφής

Οι ανεμιστήρες οροφής είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή, καθώς ρίχνουν τη θερμοκρασία σε όλο τον χώρο. Ειδικά όταν προσφέρουν επαγγελματική απόδοση σε χαμηλή τιμή, όπως ο ανεμιστήρας Ferrara της Eurolamp.

ppWRWT_EHZcJl


Με ισχύ 80W, μεταλλικά πτερύγια και πέντε ταχύτητες που ρυθμίζονται με διακόπτη, θα σε ανακουφίσει αποτελεσματικά από τη ζέστη, ακόμη και τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού. Και με ενεργειακή κλάση Α+ εγγυάται ότι η κατανάλωση ρεύματος θα κινηθεί σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Αγόρασέ τον από 37,49€.

Ανεμιστήρας Zilan ZLN3840 Ορθοστάτης 3 σε 1

Ο οικονομικός «χαμαιλέοντας» της Zilan προσφέρει ιδανική ψύξη σε πολυμορφική συσκευασία. Με ρυθμιζόμενο ύψος σε τρεις θέσεις, μπορεί να έρθει μαζί σου παντού και σε κάθε δωμάτιο, ως επιτραπέζιος, επιτοίχιος ή επιδαπέδιος ανεμιστήρας, καλύπτοντας κάθε σου καλοκαιρινή ανάγκη.

20210628110721_zilan_zln3840_anemistiras_dapedou_toichou_55w_me_diametro_45_8cm


Και, φυσικά, μπορείς να τον ρυθμίσεις σε τρεις διαφορετικές ταχύτητες, ώστε να σου δίνει πάντα το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Θα εκτιμήσεις πολύ και την αθόρυβη λειτουργία του που εγγυάται όνειρα γλυκά και δροσερά.

Αγόρασέ τον από 49,90€.

Ανεμιστήρας Singer PF 250R Ορθοστάτης 3 σε 1

Συνεχίζουμε με μια 3 σε 1 επιλογή, με χαρακτηριστικά που δεν έχεις συνηθίσει στους πατροπαράδοτους ανεμιστήρες. Η λύση της Singer είναι επαναφορτιζόμενη, ώστε να μεταφέρεται άνετα από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να σέρνεις μαζί σου καλώδια, ενώ διαθέτει οκτώ ταχύτητες λειτουργίας, πτυσσόμενο τηλεσκοπικό σωλήνα για εξοικονόμηση χώρου και χρονοδιακόπτη οκτώ ωρών.

nY1aRD_xdIGsj


Μπορεί να μετατραπεί σε ανεμιστήρα δαπέδου, επιτοίχιο ή επιτραπέζιο και διαθέτει λειτουργία φυσικής ροής αέρα, στο πλαίσιο της οποίας αλλάζει διαρκώς ταχύτητα για πιο υγιεινό και άνετο αποτέλεσμα. Προσωπικό μας αγαπημένο: έρχεται μαζί με τηλεχειριστήριο, για να μην σηκώνεσαι από τη θέση σου κάθε φορά που θέλεις να πειράξεις κάποια ρύθμιση.

Αγόρασέ τον από 59€.

Ανεμιστήρας Zilan ZLN0966 Υδρονέφωσης με Τηλεχειριστήριο

Θα τον προσέξεις για τον κομψό σχεδιασμό και το μαύρο χρώμα του, θα τον εκτιμήσεις για αυτά που μπορεί να σου προσφέρει. Η λειτουργία ψεκασμού ρίχνει ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία και τον καθιστά ιδανικό για τον κήπο και τη βεράντα, ενώ πέρα από τις τρεις ταχύτητες, διαθέτει και τρεις τρόπους λειτουργίας: κανονική (normal), φυσική (natural), ύπνου (sleep).

20220606101935_zilan_zln0966_anemistiras_ydronefosis_75w_diametrou_40cm_me_tilecheiristirio


Αρκεί να ρυθμίσεις τον προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτη 7,5 ωρών για να μην σκέφτεσαι αν και πότε πρέπει να τον απενεργοποιήσεις, ενώ χάρη στη δεξαμενή νερού 3,2 λίτρων που διαθέτει, μπορείς να απολαύσεις έως και 8 ώρες της λειτουργίας υδρονέφωσης, που κατανέμει ομοιόμορφα τα δροσερά σταγονίδια σε όλο το δωμάτιο με τη λειτουργία ταλάντωσης και περιστροφής. Αν προσθέσεις δε και μερικά παγάκια στη δεξαμενή, θα γνωρίσεις στιγμές ιδανικού ψύχους.

Αγόρασέ τον από 94,90€.

Rohnson R-899 4-in-1 Air Cooler με Τηλεχειριστήριο

Από τους απλούς ανεμιστήρες περνάμε στα air coolers – και μάλιστα σε ένα που καταφέρνει να ξεχωρίσει με τα hi-tech χαρακτηριστικά του. Λειτουργεί ως ανεμιστήρας τριών ταχυτήτων, ψύκτης αέρα ικανός να ρίξει τη θερμοκρασία έως και τέσσερις βαθμούς, ιονιστής που καθαρίζει την ατμόσφαιρα με λειτουργία ιόντων και υγραντήρας.

20220328141311_rohnson_r_899_4_in_1_anemistiras_pyrgos_65w_me_tilecheiristirio


Με το που θα τον θέσεις σε λειτουργία, θα νιώσεις άμεσα τη δροσιά, αφού καλύπτει μεγάλη εμβέλεια εκπομπής αέρα – χωρίς τις ενοχλητικές παρενέργειες ενός κλιματιστικού. Ο καθαρισμός του αέρα από την άλλη, επιτυγχάνεται με τρεις τρόπους: με την απελευθέρωση αρνητικά φορτισμένων ιόντων οξυγόνου, μέσω του ειδικού φίλτρου που διαθέτει, και το οποίο κατακρατεί σκόνες και μικροσωματίδια, αλλά και χάρη στο φως UV-C αποστείρωσης για ακόμη καλύτερη υγιεινή.

Αγόρασέ τον από 134€.

Air Cooler Cecotec Force Silence Pure Tech 6500 με Τηλεχειριστήριο

Θα το αγοράσεις για το καλοκαίρι, θα το χαρείς και το χειμώνα. Το air cooler της Cecotec δημιουργεί ένα εντυπωσιακά δροσερό αεράκι στη λειτουργία ψύξης, αλλά διαθέτει εξίσου αποτελεσματική λειτουργία θέρμανσης για τις κρύες μέρες που – αναπόφευκτα – θα ξαναρθούν.

forito_klimatistiko_air_cooler_cecotec_force_silence_putre_tech_6500_1_qa0j-0m


Στις τέσσερις λειτουργίες του περιλαμβάνονται ιονισμός και εξαερισμός, ενώ η ροή κρύου αέρα μπορεί να φτάσει τα 500 m³/h. Η επαγγελματική δεξαμενή νερού του, χωρητικότητας 12 λίτρων, εξασφαλίζει απρόσκοπτη χρήση για μεγάλο διάστημα, ενώ όλες οι αναγκαίες πληροφορίες είναι εύκολα προσβάσιμες στον μεγάλο πίνακα ελέγχου αφής με τεχνολογία LCD. Θα εκτιμήσεις τα χαμηλά του ντεσιμπέλ – ειδικά στη λειτουργία νύχτας, όταν η ένταση ροής του αέρα μειώνεται, για να μην αφυδατώσει τον λαιμό σου, ρίχνοντας παράλληλα και την κατανάλωση ενέργειας.

Αγόρασέ το από 149€.

Επαγγελματικός Ανεμιστήρας Δαπέδου Eurolamp 147-29606 Υδρονέφωσης

Πανίσχυρος και εξαιρετικά αποδοτικός, ο επαγγελματικός ανεμιστήρας της Eurolamp είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις κάθε είδους, αλλά και για την απόλυτη ψύξη στο σπίτι – ειδικά αν τον προορίζεις για μεγάλο χώρο.

20190425125527_eurolamp_147_29606


Είναι ικανός να μειώσει τη θερμοκρασία έως και 8°C και να καλύψει χώρους 35 τ.μ., ενώ διαθέτει ρυθμιζόμενη γωνία αέρα, τρεις ταχύτητες και είναι περιστρεφόμενος, για να τον ρυθμίζεις στα μέτρα σου. Με απόσταση ψεκασμού που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα δέκα μέτρα και χωρητικότητα δοχείου 49 λίτρα, θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες σου. Και με ενεργειακή κλάση Α+ είναι δεδομένο ότι θα κρατήσει χαμηλά την κατανάλωση σε αναλογία με την ψύξη που θα σου προσφέρει.

Αγόρασέ τον από 350€.

Ανεμιστήρας Eurolamp 300-24503 Air Cooler 210W με Τηλεχειριστήριο

Άλλη μια επαγγελματικού επιπέδου λύση από την Eurolamp, το συγκεκριμένο air cooler εκτός των άλλων διαθέτει και τεχνολογία I-PURE – μια καινοτομία στην ψύξη αέρα που βοηθά στην αποτροπή της εισόδου ατμοσφαιρικών ρύπων στο χώρο.

20220506130730_eurolamp_300_24503_air_cooler_210w_me_tilecheiristirio


Εξοπλισμένος με ένα σετ φίλτρων (φίλτρο βακτηρίων, οσμών, σκόνης, αλλεργίας και λειτουργία φίλτρου πλύσης PM 2.5), δεν θα δροσίσει απλώς το σπίτι ή την επιχείρησή σου: θα σου προσφέρει ποιότητα αέρα, πολύτιμη ειδικά για τους κατοίκους της πόλης. Ικανός να μειώσει την θερμοκρασία περίπου κατά τρεις βαθμούς και με μια από τις υψηλότερες τιμές ισχύος της κατηγορίας του, είναι ένας από τους πιο δυνατούς ανεμιστήρες που θα μπορούσες να επιλέξεις.

Αγόρασέ τον από 375€.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι αποδείξεις για τον... χρυσό συμπλέκτη που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν οι Γάλλοι τουρίστες στη Σαντορίνη

Ανάλυση Le Figaro για τις τουρκικές προκλήσεις: Το φιτίλι καίει ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα

«Ο 42χρονος έβγαλε το μαχαίρι και τον σκότωσε» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία στην Ξάνθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης