Τα games που πρέπει τώρα να κάνεις pre-order!

Τα games που πρέπει τώρα να κάνεις pre-order!

Άλλη μια εορταστική -για τους gamers- περίοδος πλησιάζει. Οι μεγαλύτερες gaming κυκλοφορίες του έτους είναι κοντά και μπορείς να τις προπαραγγείλεις για να παίζεις από την πρώτη ημέρα, χωρίς αναμονή.

pic1-1

Sponsored Content

Ανανέωσε το ραντεβού σου με τους μεγαλύτερους αθλητικούς τίτλους, ταξίδεψε στο διάστημα, πολέμησε το αρχαίο κακό για ακόμη μια φορά, λύσε το μυστήριο μιας μικρής πόλης και πολλά ακόμη: η φθινοπωρινή περίοδος του 2021 αναμένεται «καυτή» και γεμάτη πολυποίκιλα games για κάθε γούστο και πλατφόρμα. Ας περάσουμε στο διά ταύτα!

NBA 2K22
(10 Σεπτεμβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, PC)

pic2


Κλείσιμο
Βελτιωμένο Seasons, καλύτερο και πιο ρεαλιστικό gameplay, ριζικά αλλαγμένο MyPlayer και ανανεωμένο MyCareer. Μπες στον κόσμο του μπάσκετ και ζήσε τον από διαφορετικές οπτικές μέσα από τα τόσα modes, πάντοτε με τον μοναδικό ρεαλισμό που χαρακτηρίζει τη σειρά και κάνει κάθε παιχνίδι αγαπητό για τους απανταχού μπασκετόφιλους.


Forza Horizon 5
(9 Νοεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X|S, PC)
Το φεστιβάλ Horizon πηγαίνει στο μαγευτικό Μεξικό, όπου θα βρεις οτιδήποτε από ηφαίστεια έως ζούγκλες και μοντέρνες πόλεις συνδυασμένες με αρχαία ερείπια. Εξερεύνησε την περιοχή οδηγώντας μια τεράστια ποικιλία από αυτοκίνητα κάθε είδους, χαρτογράφησέ τη και βοήθησε στην επέκταση του φεστιβάλ και κατάκτησε τους δρόμους σε αγώνες που κόβουν την ανάσα – μόνος ή παρέα με τους φίλους σου. Το πιο ρεαλιστικό, εντυπωσιακό και μαγευτικό Forza Horizon έρχεται!


Life is Strange: True Colors
(10 Σεπτεμβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, PC)

pic3


Όταν ο αδερφός τής Alex Chen πεθαίνει μυστηριωδώς, οι κάτοικοι της μικρής πόλης στην οποία μένει φαίνονται να συμπεριφέρονται παράξενα. Οπλισμένη με τη δύναμη να απορροφά τα δυνατά συναισθήματα των άλλων και να τα μετατρέπει σε ενέργεια που μπορεί να εκμεταλλευτεί, η Alex προτίθεται να φτάσει ως το τέρμα για να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη στον αδερφό της.


Pokemon Brilliand Diamond & Pokemon Shining Pearl
(19 Νοεμβρίου για Switch)
Η 4η γενιά Pokemon ανακατασκευάζεται για το Nintendo Switch, με ολοκαίνουρια γραφικά και βελτιώσεις σε κάθε τομέα, όμως κρατώντας απείραχτη τη μαγεία τής Sinnoh. Εξερεύνησε τα πολυποίκιλα τοπία της χώρας, διαλέγοντας τον αρχικό σου σύμμαχο μεταξύ των Turtwig, Chimchar και Piplup, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τα θρυλικά Palkia και Dialga που ελέγχουν το χωροχρόνο. Σύλλεξε όλα τα Pokemon, απόλαυσε βελτιώσεις των μοντέρνων τίτλων και ανακάλυψε νέα μυστικά που θα χαρείς ακόμη κι αν είχες παίξει τα παιχνίδια στην αρχική τους μορφή πριν τόσα χρόνια. Η Sinnoh σε περιμένει!


Deathloop
(14 Σεπτεμβρίου για PlayStation 5)

pic4


Ταξίδεψε στο μυστηριώδες νησί Blackreef, όπου δύο κορυφαίοι δολοφόνοι μονομαχούν για πάντα και η αναμέτρησή τους θα κρίνει το μέλλον του νησιού. Κάθε θάνατος σε επαναφέρει στο σημείο μηδέν, επανεκκινώντας τον κύκλο, κι ως Colt είναι στο χέρι σου να βάλεις ένα τέλος στις ατέλειωτες μονομαχίες ενάντια στη νέμεσή σου, τους κατοίκους του νησιού και τον ίδιο το χρόνο.


Diablo 2 Resurrected
(23 Σεπτεμβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, PC)

pic5


Το κακό ξυπνάει ξανά! Το θρυλικό Diablo 2 λαμβάνει μια ολοκληρωτική ανανέωση σε όλο το εικαστικό κομμάτι του, διατηρώντας ανέγγιχτο το κλασικό gameplay που λάτρεψαν γενιές και γενιές gamers. Παίξε την επική περιπέτεια που σε φέρνει αντιμέτωπο με τον ίδιο τον Diablo και σώσε το Sanctuary από τις διαβολικές ορδές που κατασπαράζουν τα πάντα!


Battlefield 2042
(22 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC)
Επιστροφή στο μέλλον, με το ρεαλιστικό πολεμικό shooter που καθόρισε τι εστί μεγάλες αναμετρήσεις σε γη, αέρα και θάλασσα. Οι δύο εναπομείνασες υπερδυνάμεις του πλανήτη κηρύσσουν πόλεμο μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι ολέθριο. Γνώρισε μοναδικά τοπία και απίστευτο εξοπλισμό μέσα σε φουτουριστικές μάχες με έως και 128 πολεμιστές ταυτόχρονα στο πεδίο της μάχης, συνδυάζοντας αεροσκάφη, πλοία και πλήθος εξοπλισμού ξηράς για να ασκήσεις την κυριαρχία σου στον αντίπαλο.


FIFA 22
(1 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, PC)

pic6


Ο κορυφαίος εξομοιωτής ποδοσφαίρου επανέρχεται, με ολοκαίνουριες τεχνολογίες για ακαταμάχητο ρεαλισμό. Οι κινήσεις των παικτών, τόσο του καθενός ξεχωριστά όσο και όλης της ομάδας στο γήπεδο, είναι πιο αληθοφανείς από ποτέ και πλέον οι τακτικές αλλάζουν συνολικά. Ανακάλυψε ξανά τη μαγεία του ποδοσφαίρου με το κορυφαίο «ποδοσφαιράκι» που μπορείς να παίξεις!


Far Cry 6
(7 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC)
Μεγαλωμένος στη Yara, είσαι ένας μαχητής που θέλει να πολεμήσει το καθεστώς του δικτάτορα Anton Castillo. Πιάσε τα όπλα σου και συνεργάσου με την αντίσταση για να καταρρίψετε το καθεστώς του Anton και του μικρού του γιου, τον οποίο προετοιμάζει για διάδοχό του. Φτιάξε μόνος σου τα όπλα που θα χρησιμοποιήσεις για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής σου και εξερεύνησε ένα τεράστιο χάρτη, υπό το άγρυπνο βλέμμα του εχθρού!


Metroid Dread
(8 Οκτωβρίου για Switch)

pic7


Η Samus επιστρέφει σε μια περιπέτεια που συνεχίζει μετά το τέλος του Metroid Fusion, η πρώτη ολοκαίνουρια ιστορία της μετά από 19 χρόνια. Εξερεύνησε τον πλανήτη ZDR όπου μια μυστηριώδης μετάδοση τραβάει το ενδιαφέρον της Samus, όμως όπως ήταν αναμενόμενο, εξωγήινα τέρατα και δολοφονικά ρομπότ περιμένουν να την καλωσορίσουν. Απόκτησε νέο εξοπλισμό, εξερεύνησε τον πλανήτη ZDR, πολέμησε τρομερούς εχθρούς κι ανακάλυψε την αλήθεια πίσω από τη μετάδοση.


Back 4 Blood
(12 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC)
Ορδές ζόμπι; Δεν έχουν καμία ελπίδα ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου. Συνεργαστείτε για να πολεμήσετε ενάντια στους ζωντανούς-νεκρούς και τις ύπουλες μεταμορφώσεις τους, αν θέλετε να επιβιώσετε. Από την ομάδα που μας χάρισε το Left 4 Dead, ένα νέο first-person shooter ίδιας λογικής όπου η συνεργασία μεταξύ των 4 παικτών είναι ζωτικής σημασίας, ενώ αν θελήσεις, μπορείς να πάρεις τη μεριά των Ridden και να πολεμήσεις τους επιζώντες ως τέρας. Φυσικά, μπορείς να παίξεις και ολομόναχος στο campaign ή με άλλους τρεις φίλους για την υπέρτατη εμπειρία!


Shin Megami Tensei V
(11 Νοεμβρίου για Switch)
Θεοί και δαίμονες παλεύουν πάνω από το Τόκιο, όμως ως ο Nahobino πρέπει να βρεις την ισορροπία και να επαναφέρεις τον κατεστραμμένο κόσμο σε μια βιώσιμη μορφή. Αποφάσισε τι θα σώσεις και πού θα αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου, χωρίς τους θεούς να ελέγχουν κάθε σου βήμα. Διάλεξε το μονοπάτι σου και πλάσε τον κόσμο όπως πιστεύεις, πολεμώντας τρομακτικά τέρατα, αντιμετωπίζοντας απόκοσμες δυνάμεις και με τη βοήθεια των φίλων σου, αποφάσισε ποιο θα είναι το μέλλον του πλανήτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης