«Είμαστε μαζί» για να μείνουμε συνδεδεμένοι!

«Είμαστε μαζί» για να μείνουμε συνδεδεμένοι!

Smartphones και wearables, σε εκπτώσεις Black Friday νωρίτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την HONOR το μεγαλύτερο νεανικό brand τεχνολογίας

honor2342
Sponsored Content

Βιώνουμε πρωτοφανείς συνθήκες, ο κόσμος γύρω μας έχει αλλάξει και εμείς προσπαθούμε να μείνουμε σε επικοινωνία, να συνεχίσουμε τα μαθήματα, να δουλέψουμε, να διασκεδάσουμε. Η τεχνολογία στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, και η HONOR με το σύνθημα «Είμαστε μαζί», δείχνει έμπρακτα τη στήριξη της στους έλληνες καταναλωτές, παίρνοντας την απόφαση να προσφέρει τα προϊόντα της, Honor smartphones και wearables, σε εκπτώσεις Black Friday νωρίτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η αρχή των Black Friday Honor εκπτώσεων γίνεται από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και για πρώτη φορά θα διαρκέσουν τρεις εβδομάδες, αντί για μία μόνο, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.
BLACK_FRIDAY_KV-2

Στήριξη σε δύσκολες στιγμές

Κλείσιμο
Η HONOR, το μεγαλύτερο e-brand για smartphones στην Κίνα, δημιουργεί smartphones για νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και συνθέτει μια ριζοσπαστική κουλτούρα και ένα lifestyle για αυτούς που είναι πρωτοπόροι, ανοιχτόμυαλοι και μόνιμα συνδεδεμένοι σε έναν καινοτόμο κόσμο. Ταυτόχρονα, φροντίζοντας για την πρακτική διευκόλυνση των καταναλωτών, προχωράει εδώ και τώρα σε εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το -50%, στα παρακάτω HONOR smartphones και wearables:

rendered_6

HONOR 9X 128GB από 269€ τώρα στα 169€!
Αφεθείτε πλήρως στα θαύματα της ολοκαίνουργιας οθόνης HONOR FullView 6.59" με 16MP Pop-Up Selfie κάμερα και 48MP κύρια τριπλή κάμερα. Απολαυστική οθόνη με κινηματογραφική εμπειρία για ταινίες, παιχνίδια και βιβλία να γεμίζουν την μεγάλη οθόνη χωρίς κανένα σχεδόν bezel.
rendered_5

HONOR 9X Lite 128GB από 219€ τώρα στα 149€!
6.5’’ Οθόνη FullView με σχεδιασμό χωρίς περίγραμμα και GPU Turbo 3.0 για δυνατό gaming και 48MP Ultra-clarity Camera που αιχμαλωτίζει λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!
rendered_4

HONOR Watch GS PRO (Νέο) από 269€ τώρα στα 209€!
Mε 1 ώρα φόρτιση είναι αρκετό για να κρατήσει η μπαταρία 25 ημέρες! Σχεδιασμένο ειδικά για τους λάτρεις της περιπέτειας, το στιβαρό εξωτερικό του είναι κατασκευασμένο με μηχανική ακρίβεια για να ανταπεξέλθει ακόμη και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα. Επιπλέον ενσωματώνει σύστημα διπλών δορυφόρων που επιτρέπει GPS route back για ασφαλή επιστροφή στην αφετηρία.
rendered_2

HONOR WATCH ES (Νέο) από 99€ τώρα στα 79€!
Στυλ & Fitness μαζί, με οθόνη αφής AMOLED 1,64", προσωπικό virtual προπονητή, παρακολούθηση καρδιακού παλμού 24/7.
rendered_3

HONOR MAGICWATCH 2 από 199€ τώρα στα 119€!
Νεανικό και με όμορφο σχεδιασμό που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες! Ο προσωπικός σας Fitness & Health σύμβουλος με πολλά προγράμματα fitness και 15 ημέρες αυτονομία μπαταρίας.
rendered_1

HONOR BAND 5 από 49.90€ τώρα στα 24.90€!
Η υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED του HONOR Band 5 εμφανίζει μέχρι και 45 χαρακτήρες με έγχρωμο κείμενο και εικονίδια κλήσης για εύκολη επικοινωνία.

-HONOR CHOICE TWS από 39.90€ τώρα στα 24.90€!
Τα πιο προσιτά ασύρματα ακουστικά! Προσφέρουν εξαιρετικό ήχο και τεράστια αυτονομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης