Πώς να κάνω παιχνίδι στο κρεβάτι;

Πώς να κάνω παιχνίδι στο κρεβάτι;

Στο ίντερνετ θα βρεις τα καλύτερα sex shop στον κόσμο, για να αποφύγεις τους Έλληνες πωλητές που είναι αδιάκριτοι και κάνουν δήθεν τους αδιάφορους

Πώς να κάνω παιχνίδι στο κρεβάτι;
Γεια σου Τζούλια και συγχαρητήρια για τη στήλη σου. Ονομάζομαι Σοφία και είμαι 27 χρόνων. Εδώ και δυο χρόνια έχω σχέση με τον Αντρέα, ο οποίος είναι 3 χρόνια μεγαλύτερός μου. Πριν από μερικές μέρες σε μια χαλαρή συζήτηση που είχαμε οι δυο μας, μου είπε ότι είμαστε μεν καλά μαζί αλλά θα ήθελε να κάνουμε και άλλα πράγματα στο κρεβάτι. Να μην κάνουμε τα ίδια και τα ίδια και καταντήσουμε, όπως χαρακτηριστικά είπε, σαν τους γονείς μας. Δεν σου κρύβω ότι με έθιξε λίγο ως γυναίκα όλη αυτή η κουβέντα. Θα μπορούσες να μου δώσεις δυο τρεις ιδέες πάνω σε αυτό γιατί δεν είμαι και ιδιαίτερα έμπειρη.
Σοφία, Αθήνα

Sex shop και χειροπέδες
Κλείσιμο
Γεια σου Σοφία. Μην είσαι τόσο σίγουρη ότι η ερωτική ζωή των γονιών σας είναι βαρετή και συνεχώς η ίδια. Ποτέ δεν ξέρεις. Και ποτέ μην παίρνεις όρκο. Πάμε παρακάτω. Η αλήθεια είναι ότι τα ίδια και τα ίδια στο κρεβάτι τα βαριέσαι κάποια στιγμή, οπότε σου έχω μερικές ιδεούλες:

Πηγαίνεις μόνη σου ή και μαζί του σε ένα sex shop και κάνετε τις απαραίτητες αγορές. Στο ίντερνετ θα βρεις τα καλύτερα sex shop στον κόσμο, για να αποφύγεις τους Έλληνες πωλητές που είναι αδιάκριτοι και κάνουν δήθεν τους αδιάφορους αλλά σε κοιτούν από πάνω μέχρι κάτω γιατί νομίζουν ότι είσαι πόρνη.

Εκτός από τα κλασικά, στο sex shop μπορείς να πάρεις και τα δαχτυλίδια που μπαίνουν στον άντρα εκεί που καταλαβαίνεις και γίνεται χαμός. Ευχαριστιούνται και οι δυο. Το ότι ένα ερωτικό μασάζ ή ένα αισθησιακό στριπτίζ βοηθούν την κατάσταση μάλλον το ξέρεις και δεν περιμένεις να στο πω εγώ. Βάλε λίγο φαντασία και πράξε ανάλογα.

Αν είστε τώρα του διαδικτύου, μπορείτε να μπείτε σε ανάλογα φόρουμ και να ανταλλάξετε εμπειρίες, να πάρετε ιδέες και πολλά άλλα. Υπάρχουν και στο ελληνικό ίντερνετ, οπότε ψάξτε τα.

Από ένα sex shop δεν θα πρέπει να παραλείψετε επίσης να αγοράσετε τις κλασικές αλλά πάντα χρήσιμες χειροπέδες όπου θα παίξετε το παιχνίδι των ρόλων αφέντης-σκλάβος. Είναι και το αγαπημένο παιχνίδι της Αντζελίνα Τζολί, όπως έχει πει. Εδώ δέσε τα χέρια του στο κρεβάτι και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Ή το αντίστροφο.

Τέλος δοκίμασε το παιχνίδι «ο πρώτος οργασμός χάνει». Στόχος του παιχνιδιού αυτού είναι να κάνεις τον σύντροφό σου να έρθει σε οργασμό πριν από σένα. Όποιος κρατήσει περισσότερο κερδίζει. Κάνε για αρχή αυτά και τα ξαναλέμε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης