Μα τι άλλο θα κάνει η Ραχήλ Μακρή;

Μα τι άλλο θα κάνει η Ραχήλ Μακρή;

Η πρώην βουλευτής «δίνει τις μάχες της» στα lifestyle Μέσα, με non stop παρουσία

Μα τι άλλο θα κάνει η Ραχήλ Μακρή;
Φωτογραφίζεται με καπέλα, τουαλέτες και πόζες για το περιοδικό You, δηλώνοντας «Είμαι “γκαζοφονιάς”. Υπάρχουν φορές που οδηγάω και ακούω Παντελίδη!». Η φωτογράφιση γίνεται αφορμή για live καβγά στο δελτίο του Epsilon με την Ελεονώρα Μελέτη, όταν εκείνη αναρωτιέται αν η συγκεκριμένη φωτογράφιση ταιριάζει στο προφίλ μιας πολιτικού. «Δεν έχει δικαίωμα κανείς να με κρίνει και ιδίως αυτή η Μελέτη. Δεν τη θεωρώ κάτι σπουδαίο γιατί δεν είναι. Έχει φτιάξει ό,τι έχει φτιάξει με τις γνωριμίες της και με την τεράστια προβολή που είχε από όλα τα lifestyle περιοδικά, δείχνοντάς μας κάθε εβδομάδα πώς κάνει surfing και με ποιον είναι στη ζωή της» της επιτίθεται. Η ίδια στη συνέντευξη στο You αποκαλύπτει πως στους εργασιακούς χώρους όπου εργαζόταν ως πιτσιρίκα έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.



Κλείσιμο
Κυκλοφορούν «παπαρατσικά» θέματα με τη Ραχήλ Μακρή και τους δύο γιους της σε εβδομαδιαία περιοδικά. Οι φωτογραφίες είναι καθαρές, άρα δεν έχουν τραβηχτεί από μακριά με τηλεφακό. Έχει δύο γιους, τον Οδυσσέα και τον Νικόλα, 7,5 και 5 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα σε συνέντευξη έχει εκμυστηρευτεί πως ο 5χρονος γιος της δεν άντεχε τη συνεχή απουσία της από το σπίτι και θα ήθελε να βάλει μπουρλότο στη Βουλή, για να την έχει πάντα στο πλευρό του. Σε πρόσφατη συνέντευξη παραδέχτηκε πως ο μεγάλος της γιος τώρα της λέει: «Τι ωραία που δεν σε ψήφισαν… Ξαναβρήκα πίσω τη ζωή μου!».

Αποκαλύπτει σε συνέντευξη στα Καλημερούδια τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ, γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες και των δυο μας, γιατί ήταν πολύ νέα, στο ξεκίνημά της».

Φωτογραφίζεται γυμνή για αφιέρωμα του περιοδικού Down Town στα πλαίσια καμπάνιας κατά του AIDS. Δίνει συνέντευξη στο Όλα Πρώτη Φορά στον Θέμο Αναστασιάδη και δηλώνει σχετικά: «Ήταν για ιερό σκοπό και γι’ αυτό το έκανα». Στη φωτογραφία δεν φαίνεται το τατουάζ της. «Έχω μια περικεφαλαία των Σπαρτιατών πολεμιστών και ένα “Λ” των Λακεδαιμονίων. Γενικά μου αρέσουν πολύ τα τατουάζ» έχει πει.



Συμμετέχει σε επίδειξη μόδας για νυφικά του σχεδιαστή Paris Valtadoros και κλείνει μαζί του την επίδειξη, φορώντας νυφικό πρώτη φορά μετά το γάμο της. Για εκείνη ο γάμος της ήταν η αφορμή να εμπλακεί στην πολιτική, καθώς, όπως έχει πει, «Ο άντρας μου, ο Αντρέας Τσέκενης, με παρακίνησε να ασχοληθώ με τα κοινά. Μου είπε πως αξίζει όλη αυτή η εμπειρία και πως πρέπει να τη ζήσω».



Βγαίνει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται ο Πασχάλης Τσαρουχάς και όλο το βράδυ μιλούν μεταξύ τους με ενθουσιασμό, πυροδοτώντας φήμες συνεργασίας. Η ίδια έχει πει για την πρώην πρόεδρο της Βουλής: ««Τη θεωρώ αδελφή μου! Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη Ζωή. Βασικά μου αρέσουν οι έντιμοι άνθρωποι, που έχουν καθαρό βλέμμα και καθαρή σκέψη. Πέρα από όλα αυτά, είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος και ευφυής».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης