Κατερίνα Γεωργιάδου:Μετά το διαζύγιο,επιστροφή στο μόντελινγκ

Κατερίνα Γεωργιάδου:Μετά το διαζύγιο,επιστροφή στο μόντελινγκ

Η πρώην «Μις Ελλάς», 7 χρόνια μετά την απόφασή της να εγκατα  λείψει μια μεγάλη καριέρα στο μόντελινγκ,επιστρέφει στις πασαρέλες, έχοντας δώσει στα τέλη του 2012 οριστικό τέλος στον γάμο της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη.Η  Κατερίνα μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, αλλά και την απόφασή της να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της καριέρα

Οι σκαφάτοι σταμάτησαν να αγοράζουν!
Κατερίνα Γεωργιάδου:Μετά το διαζύγιο,επιστροφή στο μόντελινγκ
Το 2002 η Κατερίνα Γεωργιάδου, φοιτήτρια τότε του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, έχοντας ήδη κατακτήσει τον τίτλο της «Αναπληρωματικής Elite Model» κι έχοντας ξεκινήσει αξιόλογη καριέρα στο μόντελινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό, φοράει το στέμμα της «Μις Ελλάς» στον διαγωνισμό ομορφιάς του ANT1. Μια καριέρα που θα ονειρεύονταν πολλά διεθνή μοντέλα και η οποία παίρνει την ανιούσα για την πανέμορφη Θεσσαλονικιά με την κρυστάλλινη επιδερμίδα και τα καταγάλανα μάτια. Από εκεί και πέρα η πορεία της σε ελληνικές αλλά -κυρίως- διεθνείς πασαρέλες εκτοξεύεται ακόμη περισσότερο. Πρωταγωνιστεί σε όλες τις επιδείξεις μόδας των Ελλήνων και Ευρωπαίων σχεδιαστών, το όνομά της φιγουράρει στα fashion shows της Ιαπωνίας και το πρόσωπό της γίνεται εξώφυλλο στα περισσότερα περιοδικά μόδας, όπως «Vogue», «Elle», «Votre Beaute». 

Με τον τίτλο της «Μις Ελλάς 2012», το πρόσωπο της όμορφης Θεσσαλονικιάς γίνεται εξώφυλλο στα περισσότερα περιοδικά μόδας, όπως «Vogue», «Elle», «Votre Beaute»

Κλείσιμο


«Oλα αυτά τα χρόνια μόνο υπέροχες στιγμές έχω να θυμάμαι: εξαιρετικοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο, καταπληκτικές συνεργασίες που μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να φανταστώ και εμπειρίες σε πολλά μέρη με διαφορετικές κουλτούρες», σημειώνει η ίδια.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αναγκάζουν την Κατερίνα να είναι διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι, όμως στο υπερφορτωμένο πρόγραμμά της με τα δεκάδες ταξίδια σε Ευρώπη και Ασία, υπάρχει χώρος για την προσωπική ευτυχία. Στα τέλη του 2006 ο έρωτας με τον Ελληνα αμυντικό της Σεντ Ετιέν, Στάθη Ταυλαρίδη (και νυν παίκτη του Ατρόμητου Περιστερίου), αναγκάζει το ζευγάρι να μετακομίσει μόνιμα στην ομώνυμη γαλλική πόλη, ενώ δυόμισι χρόνια αργότερα επισημοποιούν τη σχέση τους με έναν παραδοσιακό γάμο στο χωριό Προβατά Σερρών, απ’ όπου κατάγεται ο ποδοσφαιριστής. Η Κατερίνα τότε αποστασιοποιείται από τον χώρο του μόντελινγκ για χάρη της μητρότητας και αφοσιώνεται στο μεγάλωμα των δύο κοριτσιών τους, της 7χρονης σήμερα Αναστασίας και της 5χρονης Μαρίας. «Η απόφαση που πήραμε μαζί με τον πρώην σύζυγό μου να κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά και να τον ακολουθήσω στη Γαλλία προκειμένου να μεγαλώσουμε ήρεμα τα παιδιά μας ήταν κάτι που δεν το μετάνιωσα ποτέ και αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα», απαντά η Κατερίνα στη ερώτησή μου αν μετάνιωσε για την απόφασή της να αφήσει κάτι που υπεραγαπούσε για χάρη της οικογένειας.

Με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη, στον γάμο τους στις Σέρρες. Το 2012 το ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Γαλλία και αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, κρατώντας τον χωρισμό του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας


Το 2012 η Κατερίνα και ο Στάθης, έχοντας επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, αποφασίζουν -αθόρυβα, όπως και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους- να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, χωρίς να προκαλέσουν τα σχόλια των μέσων ενημέρωσης με τον απρόσμενο χωρισμό τους. 
«Δεν κάναμε τίποτα και δεν προκαλέσαμε ποτέ με τον Στάθη. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική και δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από εμάς τους ίδιους, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση», σημειώνει η Κατερίνα όταν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει τόσο τον γάμο της όσο και τον χωρισμό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο δεν διστάζει να αποκαλύψει πως, παρά τον απρόσμενο χωρισμό, οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της παραμένουν πολύ καλές μέχρι σήμερα. «Δεν έπαψε ποτέ ο ένας να σέβεται τον άλλον. Δεν έχουμε ξεπεράσει ποτέ τα όρια. Ο Στάθης συνεχίζει να με στηρίζει στα επαγγελματικά μου, όσο μπορεί και όποτε μπορεί, με το να κρατάει τα κορίτσια αν μου προκύψει κάποια δουλειά. Φυσικά έχω δίπλα μου και τους γονείς μου που με στηρίζουν από τα πρώτα βήματα στη μόδα, στα 14 μου, οπότε μπορούν όλα να προγραμματίζονται». Οσο για το αν ένας χωρισμός καταστρέφει τη σχέση δύο ανθρώπων που αγαπήθηκαν πολύ, η Κατερίνα έχει να δώσει την δική της απάντηση: «Μια όμορφη σχέση παραμένει όμορφη χωρίς χαρτιά, είτε αυτά είναι γάμου ή διαζυγίου ή επαγγελματικά συμβόλαια. Δεν νομίζω ότι κάνουν τα χαρτιά τη σχέση που έχεις με τον οποιονδήποτε στη ζωή σου. Ευτυχώς δεν μεγαλώνω μόνη μου τα παιδιά. Είμαι από τις τυχερές γυναίκες που ο μπαμπάς τους είναι κοντά μας και συνέχεια δίπλα στα κορίτσια». Τα καταγάλανα μάτια της Κατερίνας όταν μιλάει για τις κόρες της γίνονται ακόμη πιο μεγάλα και το πρόσωπό της λάμπει ολόκληρο: «Τα κορίτσια μπορεί να έχουν λιγάκι τα χρώματά μου αλλά έχουν πολλά χαρακτηριστικά και του μπαμπά τους και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Τον χρόνο που έχω με τις κόρες μου προσπαθώ να τον περνάω πιο εποικοδομητικά, ως πραγματική μαμά με τα παιδιά της». Σήμερα η Κατερίνα, εκτός από αφοσιωμένη μητέρα, θυμίζει σε όλους ότι είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στον χώρο του μόντελινγκ, κάνοντας επιλεκτικά κάποιες δουλειές που την αντιπροσωπεύουν, όπως πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη στο fashion show του στυλίστα Αρη Γεωργιάδη: «Από την εφηβεία ακολούθησα έναν χώρο που αγαπώ πολύ.

Με τις αγαπημένες της κόρες Μαρία και Αναστασία. «Τώρα που μεγάλωσαν τα κορίτσια μπορώ να δίνω χώρο στα επαγγελματικά μου, κάτι που με αναζωογονεί πραγματικά», λέει η Κατερίνα



 Με δική μου επιλογή αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα, χωρίς να πάψω ποτέ να ενδιαφέρομαι για τη δουλειά μου. Νομίζω λοιπόν ότι είναι πολύ εύκολο να γυρίσω πίσω σε κάτι που λάτρεψα και μεγάλωσα με αυτό». Οσο για το εάν θα ήθελε να πειραματιστεί σε άλλους παρεμφερείς με τη δουλειά της χώρους, η Κατερίνα δείχνει να έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες. «Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο γιατί και στο παρελθόν μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις τις οποίες είχα βρει ενδιαφέρουσες. Οπότε είμαι ανοιχτή σε όλα». Λίγο πριν κλείσουμε τη συζήτησή μας, τη ρωτώ για το πώς είναι τώρα σε προσωπικό επίπεδο και το χαμόγελο στα χείλη της με πείθει πως είναι ευτυχισμένη. «Είμαι πολύ καλά μαζί με ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν. Και τώρα που μεγάλωσαν τα κορίτσια μπορώ να δίνω χώρο στα επαγγελματικά μου, κάτι που με αναζωογονεί πραγματικά».

Τα επτά χρόνια αποχής από τα διεθνή fashion shows για χάρη της μητρότητας δεν εμπόδισαντην Κατερίνα να ξαναμπεί δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης