Γιατί χώρισε τελικά η Βούλα Παπαχρήστου

Γιατί χώρισε τελικά η Βούλα Παπαχρήστου

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Λευτέρη Χαχαμίδη, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λέγεται ότι η πρωταθλήτρια του τριπλούν  έκανε διακοπές στη Μάνη με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη

Γιατί χώρισε τελικά η Βούλα Παπαχρήστου
Ηταν μεγάλη και πολύ κεφάτη η παρέα που έφτασε το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου στην ταβέρνα του χωριού Αγιος Κυπριανός στη Μάνη, λένε οι πληροφορίες. Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, τέσσερις ακόμη άντρες του κόμματός του, ο Μανιάτης Ηλίας Κασιδιάρης, που συχνά κάνει διακοπές στην περιοχή φιλοξενούμενος στο σπίτι του επίσης Μανιάτη Μιχαλολιάκου, και μαζί τους η εντυπωσιακή ξανθιά πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου.

Με αυτή τη σύνθεση η παρέα, που δεν σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Γι’ αυτούς που πηγαίνουν συχνά στη Μάνη, η παρουσία Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη -ο οποίος μάλιστα ανέβασε στο Facebook και μια φωτογραφία του με μαγιό από το ακρωτήριο Ταίναρο, προκαλώντας πάνω από 2.500 Like από τους θαυμαστές του για το γυμνασμένο και αποτριχωμένο σώμα του- δεν είναι είδηση, αφού οι δυο άντρες ταξιδεύουν πολύ συχνά στον τόπο καταγωγής τους. Η ξανθιά κοπέλα της παρέας όμως δεν είχε ξαναεμφανιστεί στη Μάνη κι αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσει κι άλλο τις φήμες που ήδη κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο για τη στενή σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Παπαχρήστου έχει πολύ καλές σχέσεις με ολόκληρη την οικογένεια Κασιδιάρη αφού πρόσφατα την είδαν να τρώει σε ταβέρνα στο Ιλιον με τον Αλέξη Κασιδιάρη, αδερφό του βουλευτή και εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Τα δύο αδέρφια μοιάζουν πολύ εμφανισιακά και οπωσδήποτε μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή και την πολιτική. «Η Παπαχρήστου και ο αδερφός του Κασιδιάρη ήταν με μεγάλη παρέα, αλλά ήρθαν στο μαγαζί μαζί και κάθισαν δίπλα-δίπλα. Φαινόταν ότι έχουν οικειότητα μεταξύ τους και είναι σίγουρα φίλοι», λέει άνθρωπος που βρέθηκε στο εστιατόριο και μάλιστα υποστηρίζει ότι υπάρχουν και φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Κασιδιάρης έχει επισκεφτεί και το πατρικό σπίτι της Παπαχρήστου στο Μενίδι, εκεί όπου η νεαρή κοπέλα μένει πια μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της. «Δεν ξέρω αν τα έχει με τον Κασιδιάρη, αν είναι με τον Ηλία ή με τον Αλέξη ή με κάποιον άλλον. Ξέρω όμως ότι κάνουν πολλή παρέα και ότι έχει κάνει καινούριο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα για να μπορεί να επικοινωνεί με τους νέους της φίλους. Από τους παλιούς έχει χαθεί. Αυτό που έγινε με τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες την έχει αλλάξει πάρα πολύ. Την έχει απομακρύνει και είναι κρίμα. Ελπίζω να ξαναβρεί τον παλιό εαυτό της», λέει συναθλήτρια της Παπαχρήστου. Οι φήμες ότι η Παπαχρήστου βγαίνει με τον Ηλία Κασιδιάρη κυκλοφορούσαν εδώ και πολύ καιρό στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου προπονείται η νεαρή αθλήτρια.

Λέγεται ότι κάποια προπονήτρια που δεν είδε με καλό μάτι τις εξαιρετικές επιδόσεις της Παπαχρήστου διέδιδε ακόμη και σε δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ ότι η «μικρή είναι μπλεγμένη με τη Χρυσή Αυγή και βγαίνει με τον Κασιδιάρη», αλλά τότε αυτές οι πληροφορίες θεωρήθηκαν «συνηθισμένες κακίες μεταξύ αθλητριών που ανταγωνίζονται η μία την άλλη».
Κλείσιμο
«Αν είναι στ’ αλήθεια μαζί με τον Κασιδιάρη, θα φανεί μέσα στον επόμενο μήνα. Αν είναι ζευγάρι, για πόσο ακόμη θα συνεχίσουν να κρύβονται; Πάντως, εκτός από το περιστατικό στη Μάνη, κανείς δεν τους έχει δει στην Αθήνα να κυκλοφορούν, κι αυτά που γράφονται δεν ισχύουν», λέει άνθρωπος που υποστηρίζει ότι γνωρίζει καλά τις κινήσεις της Παπαχρήστου. «Εγώ στην αρχή ορκιζόμουν ότι είναι ψέματα. Οτι αποκλείεται η Βούλα να είναι με τον Κασιδιάρη γιατί με τον Λευτέρη ήταν πολύ ευτυχισμένη. Ομως τελευταία, με όλα αυτά που ακούω, έχω αρχίσει να αμφιταλαντεύομαι. Ισως να ισχύει αυτό που λένε, ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά», συμπληρώνει. Οσο για τον ίδιο τον πρώην αρραβωνιαστικό της Βούλας, πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ, που υπηρετεί στο Λιμενικό, αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. «Η Βούλα έχει κάνει τις επιλογές της κι εγώ έχω πολλή δουλειά και προετοιμασία για τους αγώνες μου», περιορίζεται να λέει σε όποιον τον ρωτάει.

Η σχέση της Παπαχρήστου και του Χαχαμίδη τελείωσε μάλλον επεισοδιακά πριν από περίπου έναν μήνα. Τα γεγονότα που ακολούθησαν το λάθος σχόλιο της Παπαχρήστου στο Twitter (ρατσιστικό ή αφελές, ανάλογα με την ερμηνεία που του δίνει ο καθένας), ο αποκλεισμός της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο άδικος διασυρμός της στα διεθνή μίντια και η ψυχολογική κατάρρευση της νεαρής κοπέλας που είδε τα όνειρά της για παγκόσμια αναγνώριση να καταστρέφονται «από μια ανοησία», όπως έλεγε η ίδια, δεν βοήθησαν τη σχέση τους, η οποία φαίνεται ότι ήταν έτσι κι αλλιώς καταδικασμένη να τελειώσει.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Χαχαμίδη, οι τελευταίοι μήνες της προετοιμασίας της Παπαχρήστου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έφεραν μεγάλη ένταση στη συμβίωσή τους και οι γείτονες του διαμερίσματος που νοίκιαζαν στην Καισαριανή είχαν αρχίσει να ακούν τους πρώτους καβγάδες τους. «Ο Λευτέρης δεν ήξερε καν ότι η Βούλα είχε ανοίξει λογαριασμό στο Twitter και έγραφε σχόλια. Στο Facebook είχαν κοινή σελίδα. ‘‘Hahamidis-papaxristou prive” την ονόμαζαν. Εβλεπε ο ένας τις αναρτήσεις και τα μηνύματα του άλλου, δεν είχαν μυστικά… Πώς γίνεται να ανοίξει εκείνη Twitter στις 28 Ιουνίου και να μην του το πει; Μόνο αν ήθελε να μιλάει με κάποιους ανθρώπους χωρίς να το ξέρει ο Λευτέρης…», λέει φίλη του πρώην ζευγαριού που, όπως αποκαλύπτει, είχαν συμφωνήσει ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου θα συζητούσαν για τη σχέση τους προσπαθώντας να λύσουν τα προβλήματά τους. «Ξέρω ότι ο Λευτέρης τα είχε παρατήσει όλα για να είναι καλά η Βούλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πήρε άδεια από τη δουλειά του, πήγε στο Λονδίνο για να δει τους αγώνες μαζί με τη μαμά της και όταν γύρισε εσπευσμένα λόγω του αποκλεισμού της και έψαχνε να τη βρει, εκείνη δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο», λένε συναθλητές του Χαχαμίδη.

Ηταν εκείνη η ταραγμένη περίοδος που η Παπαχρήστου δεν ήθελε να δει κανέναν και έμενε κλεισμένη στο σπίτι μιας παιδικής της φίλης παρακολουθώντας με τρόμο τις ειδήσεις που την αφορούσαν. «Ο Λευτέρης απογοητεύτηκε που η Βούλα δεν τον ήθελε δίπλα της σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Εκείνος ήταν πρόθυμος να μείνει στο πλευρό της κι εκείνη τού έκλεισε την πόρτα. Πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι η Βούλα ήθελε να χωρίσουν, απλά δεν του το έλεγε», λέει αθλήτρια του κικ μπόξινγκ που, όπως αναφέρει, μπορεί να κατανοήσει τη συμπεριφορά της Παπαχρήστου που είδε τον κόσμο της να καταστρέφεται σε μια στιγμή. Λίγες μέρες αργότερα, πάντως, η Παπαχρήστου μαζί με τον αδερφό της Λεωνίδα έπαιρναν τα πράγματά της από το διαμέρισμα της Καισαριανής. Και κάπου εκεί, όπως λένε οι πληροφορίες, άρχισαν κι άλλα προβλήματα.

Οι οικονομικές εκκρεμότητες ανάμεσα στο ζευγάρι που μοιραζόταν όλα τα κοινά έξοδα μέχρι εκείνη την ημέρα έχοντας ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά και οι φήμες για την υποτιθέμενη παράλληλη σχέση της Παπαχρήστου με τον Ηλία Κασιδιάρη -την οποία ο Χαχαμίδης διέψευδε σε όλους τους τόνους εκείνες τις ημέρες, ζητώντας να κατέβει η είδηση από το blog που την πρωτοέγραψε- έφεραν οργισμένα μηνύματα στα κινητά τους, απειλές για μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα και τις συμβουλές δικηγόρων και στους δύο που τους συνέστησαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. «Δεν ήταν εύκολος χωρισμός κι αυτό ήταν πολύ άδικο για ένα ζευγάρι που τον Νοέμβριο έκλεινε τρία χρόνια σχέσης. Είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν τον Δεκέμβριο. Μας έδιναν την εντύπωση ότι ήταν πολύ καλά μαζί», λέει φίλη της Παπαχρήστου. «Αν τυχόν, που ειλικρινά δεν το ξέρω, η Βούλα ήταν ερωτευμένη με κάποιον άλλον, τότε κρυβόταν πάρα πολύ καλά γιατί κανείς μας δεν είχε καταλάβει το παραμικρό», καταλήγει.

Αυτές τις ημέρες η Βούλα Παπαχρήστου θα πρέπει να απολογηθεί για εκείνο το τουιτάρισμα του Ιουλίου που της στοίχισε τον αποκλεισμό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος. Τα προβλήματα δεν έχουν τελείωσει ακόμα, ενώ εκείνη έχει εξαφανιστεί από τις επίσημες -τουλάχιστον- σελίδες της στα social media. Ισως ήταν προφητικό, πάντως, ένα σχόλιο που είχε ανεβάσει η ίδια έξι μέρες μετά την εγγραφή της στο Twitter κάνοντας «follow» πρώτα στον Ηλία Κασιδιάρη και μετά σε συναθλητές της. «Καμιά φορά βρίσκεις τον κατάλληλο άνθρωπο την πιο ακατάλληλη στιγμή… Και τότε γίνεται το πιο σωστό σου λάθος», έγραφε η Παπαχρήστου στο Twitter την 1η Ιουλίου. Αλλά ακόμα εκείνες τις ημέρες ήταν απλώς μια Ελληνίδα αθλήτρια που θα μας εκπροσωπούσε στους Ολυμπιακούς με μόλις 67 followers στο Twitter. Ποιος θα έδινε σημασία…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης