Τραγουδιστής της κάντρι πέθανε λίγες ώρες μετά τον γάμο του

Τραγουδιστής της κάντρι πέθανε λίγες ώρες μετά τον γάμο του

Ο 37χρονος Τζέικ Φλιντ πέθανε στον ύπνο του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – Απαρηγόρητη η σύζυγός του: «Η καρδιά μου έχει χαθεί»

Jake_Brenda_Flint
Ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Τζέικ Φλιντ πέθανε λίγες ώρες μετά το γάμο του το Σάββατο. Ήταν μόλις 37 ετών.

«Με ραγισμένη καρδιά και σε βαθιά θλίψη πρέπει να ανακοινώσω ότι ο Τζέικ Φλιντ απεβίωσε με τραγικό τρόπο», έγραψε η μάνατζέρ του, Μπρέντα Κλάιν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Κυριακής.

With a broken heart and in deep grief I must announce that Jake Flint has tragically passed away. I’ve tried several...

Posted by Brenda Cline on Sunday, November 27, 2022


«Προσπάθησα αρκετές φορές σήμερα να κάνω μια ανάρτηση, αλλά δεν μπορείς να σχολιάσεις κάτι που δεν μπορείς να επεξεργαστείς», πρόσθεσε η Κλάιν, η οποία δεν αποκάλυψε την αιτία του θανάτου του τραγουδοποιού.

Jake Flint Death Cause: How Did Red Dirt Singer Die? Family And Net Worth

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Oklahoman, ο Flint πέθανε το βράδυ του Σαββάτου στον ύπνο του.

Κλείσιμο
Η χήρα του Φλιντ, Μπρέντα Φλιντ, δημοσίευσε ένα βίντεο που προφανώς τραβήχτηκε στο γάμο τους, το οποίο δείχνει τον τραγουδιστή να χορεύει στην ύπαιθρο να αγκαλιάζει και να φιλάει τη γυναίκα του, ενώ ένας φωτογράφος απαθανάτιζε τις τρυφερές στιγμές του ζευαγριού. Το βίντεο συνοδεύονταν από την λεζάντα: «Δεν καταλαβαίνω».

I don't understand

Posted by Brenda Flint on Sunday, November 27, 2022


Σε μια σπαρακτική ανάρτηση που ακολούθησε την Τρίτη, η Μπρέντα Φλιντ μοιράστηκε τον πόνο που ένιωθε.

«Θα έπρεπε να κοιτάμε τις φωτογραφίες του γάμου, αλλά αντί γι' αυτό πρέπει να διαλέξω ρούχα για να θάψω τον σύζυγό μου. Οι άνθρωποι δεν είναι γραφτό να νιώθουν τόσο πόνο», έγραψε. «Η καρδιά μου έχει χαθεί και απλά θέλω πραγματικά να επιστρέψει. Δεν αντέχω άλλο. Τον χρειάζομαι εδώ».

We should be going through wedding photos but instead I have to pick out clothes to bury my husband in. People aren't...

Posted by Brenda Flint on Tuesday, November 29, 2022

Η μάνατζέρ του πρόσθεσε ότι είχε προγραμματίσει μια σειρά από συναυλίες στην Οκλαχόμα και το Αρκάνσας που θα συνεχιζόταν μέχρι τον Μάιο του 2023.

«Τον αγαπούσα πολύ σαν γιο μου. Ο πιο αστείος, ο πιο ξεκαρδιστικός, ο πιο σκληρά εργαζόμενος, ο πιο αφοσιωμένος καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκα ποτέ στην καριέρα μου», συνέχισε η Κλάιν. «Μόλις ετοιμαζόμασταν να ξεκινήσουμε κάποιες δουλειές μαζί μετά τον γάμο του με την Μπρέντα -που ήταν χθες. Ναι, χθες».

Ποιος ήταν ο Τζέικ Φλιντ
Ο Φλιντ, που καταγόταν από την Τούσλα, γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στο Holdenville και έζησε στο Mounds, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Ήταν γνωστός για επιτυχίες όπως τα τραγούδια Hurry Up and Wait, Long Road Back Home, What's Your Name? και Cowtown.

Hurry up and Wait

Jake Flint - What's Your Name

Λόγια παρηγοριάς και προσευχές
«Ο Τζέικ έχει εκατομμύρια φίλους και δεν είμαι σίγουρος πώς όλοι θα αντιμετωπίσουν αυτή την τραγική απώλεια. Χρειαζόμαστε προσευχές - είναι όλα τόσο σουρεαλιστικά», συνέχισε η Κλάιν. «Παρακαλώ, παρακαλώ προσευχηθείτε για τη σύζυγο του Μπρέντα, την μητέρα του, την αδελφή του και την υπόλοιπη οικογένεια και τους φίλους του».

Η Κλάιν πρόσθεσε: «Αυτό θα είναι απίστευτα δύσκολο για πάρα πολλούς. Σε αγαπάμε Τζέικ και θα σε έχουμε για πάντα στην καρδιά μας».

Οι θαυμαστές του Φλιντ έστειλαν την αγάπη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του, γράφοντας λόγια παρηγοριάς.

«Η ζωή μπορεί να είναι τόσο αφόρητα σκληρή! Λυπάμαι πολύ Μπρέντα για σένα, τη σύζυγό του, την οικογένεια και τους φίλους του! Αγκαλιές και προσευχές», έγραψε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ωχ όχι, αυτή είναι μια τόσο μεγάλη απώλεια. Λυπάμαι πολύ».

«Ο Τζέικ ήταν ένας σπουδαίος μουσικός, φίλος και άνθρωπος. Ήμουν ευλογημένος που τον γνώρισα και που τον αποκαλούσα φίλο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου στη σύζυγο και την οικογένεια του Τζέικ. Ο Τζέικ και ο Μπίλι θα γράψουν και θα παίξουν ξανά μαζί στον ουρανό. Fly High Jake.... μέχρι να ξανασυναντηθούμε», έγραψε ένας άλλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανήσυχοι οι σεισμολόγοι με τον «χορό» των Ρίχτερ σε Αττική και Εύβοια

Πού και πότε θα χτυπήσει από σήμερα η κακοκαιρία Άριελ

Πρόωρος τελικός για Μέσι, Λεβαντόφσκι - Επέλαση Αγγλοσαξόνων και Ολλανδών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης