Κορωνοϊός: Οι Ιταλοί επιστρέφουν στα γήπεδα στις 27 Μαΐου
Τι προβλέπει το σχέδιο της ιταλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ενώ η κρίση του νέου κορωνοϊού συνεχίζεται - Ειδικό πλάνο για τον Νότο
Κοντά στην οριστική απόφαση για την επανέναρξη της σεζόν βρίσκεται η ιταλική Ομοσπονδία, που φιλοδοξεί την επιστροφή στα γήπεδα πριν μπει το καλοκαίρι, παρ' ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού εξακολουθεί να προκαλεί τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων στη χώρα.
Συγκεκριμένα, η νέα πρόταση που έχει τεθεί στο τραπέζι κάνει λόγο για συνέχεια στις 27 Μαΐου, με την σκέψη για ορισμό πρώτα των ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας: Γιουβέντους-Μίλαν και Ίντερ-Νάπολι.
Σύμφωνα με την «Ansa», οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας έχουν λάβει το πράσινο φως από ειδική ομάδα επιστημόνων και θα παρουσιάσουν την νέα πρόταση στην επερχόμενη συνέλευση και αν δοθεί το πράσινο φως από την κυβέρνηση τότε από 1η Ιουνίου θα συνεχιστεί και η Serie A, με προβλεπόμενο φινάλε στις 2 Αυγούστου.
Φυσικά, οι παράμετροι που πρέπει να υπολογιστούν είναι πολλές και σύνθετες, την ώρα που υπάρχει και ειδικό σενάριο για διεξαγωγή όλων των αγώνων στον ιταλικό Νότο.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;