Κορωνοϊός: Οι Ιταλοί επιστρέφουν στα γήπεδα στις 27 Μαΐου

Κορωνοϊός: Οι Ιταλοί επιστρέφουν στα γήπεδα στις 27 Μαΐου

Τι προβλέπει το σχέδιο της ιταλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ενώ η κρίση του νέου κορωνοϊού συνεχίζεται - Ειδικό πλάνο για τον Νότο

coronavirus_italy_seriea
Κοντά στην οριστική απόφαση για την επανέναρξη της σεζόν βρίσκεται η ιταλική Ομοσπονδία, που φιλοδοξεί την επιστροφή στα γήπεδα πριν μπει το καλοκαίρι, παρ' ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού εξακολουθεί να προκαλεί τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων στη χώρα.

Συγκεκριμένα, η νέα πρόταση που έχει τεθεί στο τραπέζι κάνει λόγο για συνέχεια στις 27 Μαΐου, με την σκέψη για ορισμό πρώτα των ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας: Γιουβέντους-Μίλαν και Ίντερ-Νάπολι.

Σύμφωνα με την «Ansa», οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας έχουν λάβει το πράσινο φως από ειδική ομάδα επιστημόνων και θα παρουσιάσουν την νέα πρόταση στην επερχόμενη συνέλευση και αν δοθεί το πράσινο φως από την κυβέρνηση τότε από 1η Ιουνίου θα συνεχιστεί και η Serie A, με προβλεπόμενο φινάλε στις 2 Αυγούστου.

Φυσικά, οι παράμετροι που πρέπει να υπολογιστούν είναι πολλές και σύνθετες, την ώρα που υπάρχει και ειδικό σενάριο για διεξαγωγή όλων των αγώνων στον ιταλικό Νότο.

Πηγή: www.gazetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μεταναστευτικό: Πέντε νεκροί σε ναυάγιο ανοιχτά της Λιβύης

NASA: Επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν τη «δεύτερη Γη» σε απόσταση 300 ετών φωτός

Κορωνοϊός - Τραμπ: Ξεπεράσαμε την κορύφωση, «ανοίγει» η οικονομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης