Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Μην έρθετε να με δείτε στο στρατόπεδο»

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Μην έρθετε να με δείτε στο στρατόπεδο»

Ο άσος της Τότεναμ εκμεταλλευόμενος την πανδημία του κορωνοϊού θα εκτίσει την υποχρεωτική του θητεία, διάρκειας ενός μήνα, αλλά φρόντισε να στείλει μήνυμα στους θαυμαστές του

son_2
Στη Νότιο Κορέα βρίσκεται αυτό το διάστημα, ο επιθετικός της Τότεναμ, Χέουνγκ-Μιν Σον, προκειμένου να ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ο 27χρονος στράικερ προέτρεψε τους θαυμαστές να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην προσπαθήσουν να τον δούνε κατά την διάρκεια της θητείας του.

Ο Σον θα επιστρέψει στο Λονδίνο και τις υποχρεώσεις του στην Τότεναμ μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας τον Μάιο. Μέχρι τότε θα βρίσκεται στη χώρα του, ώστε να ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι θέλησαν να δούνε από κοντά το μεγάλο αστέρι της Τότεναμ στο στρατόπεδο όπου βρίσκεται. Ο Νοτιοκορεάτης βλέποντας αυτό τον ξεσηκωμό από τους θαυμαστές του, τους ζήτησε να μην κάνουν μία τέτοια προσπάθεια και να παραμείνουν ασφαλείς στα σπίτια τους, ώστε να προφυλαχθούν από τον κορονοϊό.

«Λόγω της κατάστασης που επικρατεί, πρέπει να αποφεύγουμε τις μεγάλες συγκεντρώσεις. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να μείνουμε όλοι στα σπίτια ασφαλείς. Μην έρχεστε στο στρατόπεδο για να δείτε τον Σον, προστατεύστε τον εαυτό σας», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη σελίδα στο Facebook του Σον.



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκέντρωσαν 1 εκατ. δολάρια για τους υπαλλήλους μερικής απασχόλησης οι Μπακς!

Τρινκιέρι: «Πόλη των νεκρών το Μιλάνο - Δεν βλέπω τους αριθμούς, θα πέσω σε κατάθλιψη»

Έφυγε από τη ζωή λόγω κορωνοϊού ο γιός του παλαίμαχου του Ολυμπιακού, Μίλτου Κουμαριά

«Σκέφτηκα πως θα άφηνα μόνη της την οικογένειά μου» λέει ο Ρουστού για τη μάχη με τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης