Θρήνος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Μίλτο Κουμαριά, ο οποίος «έχασε» τον γιό του, Δημήτρη, από τον κορωνοϊό.
Ο 46χρονος Δημήτρης Κουμαριάς ήταν οικονομικός ελεγκτής σε κρουαζιερόπλοια ξένης εταιρίας και σύμφωνα με όσα υποστήριξε η σύζυγός του, προσβλήθηκε από τον ιό σε πλοίο στο Μαϊάμι. Αργότερα, μετέβη στο Μεξικό, όπου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, δίνοντας σκληρή μάχη με τον ιό, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε πριν από 4 ημέρες.
Σημειώνεται πως η σύζυγός του είχε εμφανιστεί σε δελτία ειδήσεων και ζητούσε βοήθεια για τον Δημήτρη Κουμαριά που είχε πραγματοποιήσει ταξίδι από την Ισπανία για το Μαϊάμι.
Ο Μίλτος Κουμαριάς, πέρα από ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», ήταν για αρκετά έτη σκάουτερ της ομάδας και προπονητής στις ακαδημίες.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.