Θρήνος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Μίλτο Κουμαριά, ο οποίος «έχασε» τον γιό του, Δημήτρη, από τον κορωνοϊό.
Ο 46χρονος Δημήτρης Κουμαριάς ήταν οικονομικός ελεγκτής σε κρουαζιερόπλοια ξένης εταιρίας και σύμφωνα με όσα υποστήριξε η σύζυγός του, προσβλήθηκε από τον ιό σε πλοίο στο Μαϊάμι. Αργότερα, μετέβη στο Μεξικό, όπου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, δίνοντας σκληρή μάχη με τον ιό, όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε πριν από 4 ημέρες.
Σημειώνεται πως η σύζυγός του είχε εμφανιστεί σε δελτία ειδήσεων και ζητούσε βοήθεια για τον Δημήτρη Κουμαριά που είχε πραγματοποιήσει ταξίδι από την Ισπανία για το Μαϊάμι.
Ο Μίλτος Κουμαριάς, πέρα από ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων», ήταν για αρκετά έτη σκάουτερ της ομάδας και προπονητής στις ακαδημίες.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events