Κορωνοϊός - Τρινκιέρι: Πόλη των νεκρών το Μιλάνο - Δεν βλέπω τους αριθμούς, θα πέσω σε κατάθλιψη

Κορωνοϊός - Τρινκιέρι: Πόλη των νεκρών το Μιλάνο - Δεν βλέπω τους αριθμούς, θα πέσω σε κατάθλιψη

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μπάσκετ, ο Ιταλός Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στη χώρα του

Τρινκιέρι: Θέλω να ξέρω αν θα παραμείνω στον πάγκο της Εθνικής πριν τις wild cards
Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ο Ιταλός Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Μιλάνο λόγω του κορωνοϊού, αλλά και για τον κόσμο που αποφεύγει να τηρεί τα μέτρα προφύλαξης.

Ο νυν τεχνικός της Παρτιζάν είπε στο “kurir“:

«Περνάω τον χρόνο μου στο σπίτι. Το Μιλάνο είναι η πόλη των… νεκρών, μπορεί να πας στο σούπερ μάρκετ και να περιμένεις δύο και τρεις ώρες. Τώρα, έχουν βγάλει και κάποιες εφαρμογές για τα κινητικά για να το αποφεύγεις αυτό. Πριν από μία εβδομάδα ήρθα εδώ, από τη Σερβία, οπότε θα χρειαστεί να μπω σε καραντίνα για μερικές ημέρες ακόμη, μέχρι να μπορώ να βγω.

Προσπαθώ να μην κοιτώ τους αριθμούς, γιατί αν το κάνω θα πέσω σε κατάθλιψη. Θα περάσει, ενώ λαμβάνω ως μήνυμα την πανδημία. Ως μήνυμα του πώς θα πρέπει να ζούμε στον πλανήτη. Ωστόσο, ακόμη και τώρα βλέπω και περίεργες συμπεριφορές. Ο κόσμος παραμένει ηλίθιος και ανεύθυνος! Εδώ στην Ιταλία, στις ΗΠΑ, στη Σερβία… Παντού τα ίδια.

Η πανδημία προφανώς και θα φέρει ζημιές στον αθλητισμό, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Ο αθλητισμός θα τις υποστεί, αλλά πολύ λιγότερο απ’ όσο θα υποστεί τη ζημιά ο τουρισμός, για παράδειγμα. Χωρίς τον αθλητισμό δεν υπάρχει ζωή. Έχει φέρει αρκετή χαρά στην ανθρωπότητα, οπότε θα επιβιώσει».

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Παναμάς: Τρεις νεκροί και 224 επιβεβαιωμένα κρούσματα την Πέμπτη

Κορωνοϊός - Μεξικό: Στους 194 οι νεκροί, σχεδόν 3.500 επιβεβαιωμένα κρούσματα

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Συνεχίζεται το χάος με σχεδόν 1.800 νεκρούς σε ένα 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης