Σον: «Ανοησίες όσα ακούγονται, πήρα άδεια για να φύγω»
Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χέουγνκ Μιν Σον ξεκαθάρισε πως πήρε άδεια από την ομάδα του προκειμένου να επιστρέψει στην Κορέα, μετά τα όσα συμβαίνουν στην Αγγλία με την πανδημία του κορωνοϊού
Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Νοτιοκορεάτη να αναχωρεί για τη χώρα του, μη έχοντας πάρει άδεια από τα «σπιρούνια», ο Σον με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως μετά από συνεννόηση με την διοίκηση πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.
«Είναι ανοησίες. Ζήτησα και έλαβα άδεια από την ομάδα για να επιστρέψω στη χώρα μου. Υπήρχαν προσωπικοί λόγοι, η διοίκηση το κατανόησε και μου έδωσε άδεια, όπως έκανε και στον Στίβεν Μπεργκβάιν, ο οποίος επέστρεψε στην Ολλανδία καθώς γέννησε η γυναίκα του. Εγώ έπρεπε να είμαι κοντά στην οικογένεια μου κι αυτά που γράφονται είναι ψέματα και ανάξια λόγου».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα