Ξινή βγήκε η βόλτα στην Αγια-Σοφιά σε έναν φίλο της ΑΕΚ.
Ο ηλικιωμένος φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ακριβώς τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για να βγει από το σπίτι του, σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση για τον περιορισμό του κορωνοϊό.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ κατευθυνόταν προς το υπό κατασκευή γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Όπως υποστήριξε, πάντως, αυτή που ευθύνεται για το πρόστιμο των 150 ευρώ είναι... η σύζυγός του!
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.