Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Οι πραγματικοί λόγοι της σύλληψης Πρίγιοβιτς

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Οι πραγματικοί λόγοι της σύλληψης Πρίγιοβιτς

Ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας, Βλάντιμιρ Ρέμπιτς, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους λόγους που οδήγησαν τους άνδρες του να συλλάβουν τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ για παραβίαση των μέτρων καταπολέμησης του κορωνοϊού

4662351
Μετά τους Λούκα Γιόβιτς (Ρεάλ), Νίκολα Νίνκοβιτς (Άσκολι), ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς έγινε ο τρίτος Σέρβος ποδοσφαιριστής που συνελλήφθη για παραβίαση των μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση του Βελιγραδίου.

Ωστόσο όπως επιβεβαίωσε κι ο αρχηγός της σερβικής αστυνομίας ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν συνελλήφθη γιατί βρισκόταν εκτός της κατοικίας του μετά τις 17:00, οπότε και έχει υπάρχει γενική απαγόρευση κυκλοφορίας.

«Ο Πρίγιοβιτς, καθώς και άλλα 18 άτομα, συνελλήφθησαν γιατί βρίσκονταν στο λόμπι και στο εστιατόριο ξενοδοχείου, πίνοντας καφέ ή ποτά. Το παράπτωμα τους ήταν ότι βρίσκονταν στον ίδιο χώρο περισσότερα από 5 άτομα, όμως η ευθύνη δεν είναΙ μόνο δική τους αλλά και των ιδιοκτητών που επέτρεψαν να συμβεί αυτό κι έτσι όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα».

Rebić za RTS: Koronavirusom zaraženo 17 policajaca, 800 u izolaciji


Ο Πρίγιοβιτς και οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 1.300 ευρώ και το θέμα θα κλείσει, αλλά το γεγονός ότι είχαν προηγηθεί και οι ανάλογες συμπεριφορές από Γιόβιτς (έσπασε την καραντίνα στη Μαδρίτη και πήγε στο Βελιγράδι για τα γενέθλια της κοπέλας του), Νίνκοβιτς (επέστρεψε από Ιταλία κι αντί να μπει σε καραντίνα βρέθηκε σε όλα τα καφέ της πόλης) έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη «για τους εκατομμυριούχους ποδοσφαιριστές που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν».


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Εταιρία ποδοσφαιριστή της Σοσιεδάδ αφοσιώνεται στη μάχη της καταπολέμησης της πανδημίας


Βίντεο: Η συγκινητική έκπληξη του Αλντερβάιρελντ σε νεαρή νοσοκόμα οπαδό της Τότεναμ

Χειροπέδες στον Πρίγιοβιτς γιατί έσπασε την καραντίνα στην Σερβία

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω πρόσβαση σε μπασκέτα - Κάνω ποδήλατο και βάρη για να είμαι σε φόρμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης