Κορωνοϊός στην Ισπανία: Έξω φρενών ο Κρέσπο του ΠΑΟΚ με τα μέτρα στη χώρα του

Κορωνοϊός στην Ισπανία: Έξω φρενών ο Κρέσπο του ΠΑΟΚ με τα μέτρα στη χώρα του

O αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά στην πατρίδα του, η οποία έχει πληγεί από τη μάστιγα του κορωνοιού

ΚΡΕΣΠΟ
Ο Χοσέ Κρέσπο στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα ελλιπή και με μεγάλη καθυστέρηση μέτρα που πάρθηκαν στην Ισπανία κατά του κορωνοϊού.

Την Παρασκευή (27/3) με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Ισπανός στόπερ επανήλθε στο θέμα και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του.

«H κόρη μου με ρωτάει πότε θα μπορέσουμε να βγούμε έξω και εγώ της απαντάω, όταν θα έχει τελειώσει όλη αυτή η ιστορία με τον ιό. Προσπαθώ και εγώ να καταλάβω αλλά νιώθω ο πιο χαζός ή ότι δεν έχω καταλάβει κάτι καλά.

Βλέπω καθημερινά στην τηλεόραση οδηγίες για να «σωθούμε», για να «επιβιώσουμε», όμως νιώθω ότι είναι ένα ψέμα, γιατί είναι ζωντανά προγράμματα που δεν έχουν το μειωμένο προσωπικό των 4-10 ατόμων όπως λέει η Κυβέρνηση, γιατί δεν υπολογίζουμε αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες, δεν το καταλαβαίνω αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης