Serie A, Λέτσε - Αταλάντα 2-7: Υπερηχητικοί Μπεργκαμάσκι, τρίτη επτάρα φέτος - Δείτε όλα τα γκολ

Serie A, Λέτσε - Αταλάντα 2-7: Υπερηχητικοί Μπεργκαμάσκι, τρίτη επτάρα φέτος - Δείτε όλα τα γκολ

Η Λέτσε έκανε το... λάθος να ισοφαρίσει στο ημίχρονο και η Αταλάντα την τιμώρησε με πέντε γκολ μετά την ανάπαυλα, με αποτέλεσμα την τρίτη επτάρα των Μπεργκαμάσκι στην φετινή Serie A (2-7)- Χατ-τρικ Ζαπάτα, μπήκε αλλαγή ο Ταχτσίδης

atalanta
Ουντινέζε, Τορίνο και τώρα Λέτσε. Κοινό στοιχείο οι επτά... πληγές που μετρούν, στο σαρωτικό πέρασμα της Αταλάντα, εντός ή εκτός έδρας. Αυτή την φορά ήταν η σειρά της ομάδας του Παναγιώτη Ταχτσίδη να πέσει θύμα, παρά το γεγονός ότι επανήλθε πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τους Σαπονάρα (29') και Ντονάτι να φέρνουν το ματς στα ίσα (αυτογκόλ Ντονάτι 17', Ζαπάτα στο 22' τα γκολ της Αταλάντα).

Ωστόστο, στο δεύτερο ημίχρονο η επιθετική μηχανή του Τζανπιέρο Γκασπερίνι συνέθεσε μία ακόμη ραψωδία. Μπροστάρης ο Κολομβιανός στράικερ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ με άλλα δύο γκολ στο 54' και το 62' και πλέον η Αταλάντα διαθέτει τρεις διψήφιους σκόρερ στο ρόστερ της για φέτος (Ίλισιτς, Μουριέλ), κάνοντας παρέα στις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι.

Στην λίστα προστέθηκαν και οι δύο παρτενέρ του Ζαπάτα, με τον Βόσνιο να σκοράρει στο 47', τον Μουριέλ να βρίσκει δίχτυα στο 87' και τον Μαλινόφσκι να ολοκληρώνει τον θρίαμβο στο 91'.

Ήταν η πέμπτη φορά στην σεζόν που οι Μπεγκαμάσκι σκοράρουν τουλάχιστον πέντε γκολ, επίδοση που είχε να συμβεί από την Μίλαν την σεζόν 1958/59. Ακόμη ένα γαλόνι στην εξαιρετική χρονιά που διανύει, πάντα στην τέταρτη θέση και πλέον στο +6 από την Ρόμα (48 έναντι 42). Από πλευράς Λέτσε, για την οποία ο Ταχτσίδης μπήκε αλλαγή στο 63', μαζί με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Γιεβγκέν Σάκχοφ, το σύνολο του Λιβεράνι παρέμεινε στους 25 βαθμούς και το +3 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης