Serie A, Λάτσιο - Μπολόνια 2-0: Στην κορυφή οι Λατσιάλι - Δείτε τα γκολ

Serie A, Λάτσιο - Μπολόνια 2-0: Στην κορυφή οι Λατσιάλι - Δείτε τα γκολ

Η Λάτσιο συνεχίζει ακάθεκτη στον δρόμο για την κούπα, επικράτησε 2-0 στο Ολίμπικο της Μπολόνια και βρέθηκε στην κορυφή της Serie A

imo
Η ομαδάρα του Σιμόνε Ιντσάγκι μοιάζει ασταμάτητη και παρασέρνει στον... διάβα της, όποιον βρει μπροστά της. Αυτή τη φορά, θύμα της Λάτσιο ήταν η Μπολόνια, με τους Ρωμαίους να επικρατούν άνετα με 2-0 και να ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενοι την αναβολή του Γιουβέντους-Ίντερ.

Στα 21 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα έφτασε η Λάτσιο, που έχει να χάσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο και δείχνει πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση!



Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι μπήκε με τα... μπούνια στο ματς, έχασε τρία τετ-α-τετ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και τελικά βρήκε το γκολ στο 18ο λεπτό. Ο Ιμόμπιλε τροφοδότισε τον Λουίς Αλμπέρτο και αυτός με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Σκορούπσκι για το 1-0. Και πριν καλά καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί, δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα. Αφού ο Στρακόσα δεν επέτρεψε στον Σοριάνο να σκοράρει από κοντά, οι συμπαίκτες του έβγαλαν ταχύτατη αντεπίθεση και ο Κορέα με πλασέ έγραψε το 2-0 στο 21ο λεπτό.

Η Λάτσιο έδειχνε να καθαρίζει το ματς αλλά και πάλι δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι. Πίεσε, έφτιαξε κι άλλες φάσεις για να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα αλλά δεν το κατάφερε. Είχε... σύμμαχό της και το VAR, μέσω του οποίου δεν μέτρησαν δύο τέρματα της Μπολόνια και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Λάτσιο να πανηγυρίζει ακόμη ένα τρίποντο.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης