Europa League, Μπράγκα-Ρέιντζερς 0-1: Πρώτος ο Τζέραρντ στους «16»

Europa League, Μπράγκα-Ρέιντζερς 0-1: Πρώτος ο Τζέραρντ στους «16»

Η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπράγκα (0-1) στην ρεβάνς του 3-2, επικυρώνοντας το πρώτο εισιτήριο της φάσης των «16» του Europa League

000_1PC70B
Το ευρωπαϊκό ταξίδι της Ρέιντζερς συνεχίζεται. Μετά από 16 αναμετρήσεις, αρχής γενομένης από τον πρώτο προκριματικό στις 9 Ιουλίου, η αρμάδα του Στίβεν Τζέραρντ επέκτεινε τον εκπληκτικό της μαραθώνιο και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τους «16» του Europa League.


Μέρα Τετάρτη, λόγω της αναμέτρησης της Πόρτο με την Λεβερκούζεν το βράδυ της Πέμπτης, οι παθιασμένοι Σκωτσέζοι πήραν δύναμη από τους χιλιάδες εκδρομείς που ήρθαν από την Γλασκώβη και έκαναν το 2/2, επικρατώντας της Μπράγκα με 1-0 και την άφησαν εκτός διοργάνωσης.

Η Μπράγκα απείλησε πρώτη στο α' μέρος, με τις ενέργεις και την επικίνδυνη κεφαλιά του Παουλίνιο που έδιωξε ο Μακγκρέγκορ, όμως, η Ρέιντζερς έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Διαμαρτυρόμενοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι, ο Ιάνις Χάτζι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ματέους απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του πριν από την ανάπαυλα.

Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε ο ανερχόμενος Ρουμάνος, το πέτυχε ο Κεντ στο 61' με ωραίο πλασέ στην αντεπίθεση, βάζοντας γερές βάσεις νίκης-πρόκρισης. Η Μπράγκα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Παουλίνιο στο 72' αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι, ο Άρφιλντ σκόραρε στο 77' για το 0-2, όμως ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ κι έτσι η Ρέιντζερς πέρασε καθαρά από την Πορτογαλία, κατευθείαν με προορισμό τους «16» και έχει το νου της στην κλήρωση της Παρασκευής.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης